Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.ADY FALTICENI Rit Mus
relax Tactiek atomic
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.5 gemiddelde waardering 60.3
excellent Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen outstanding


5e minuut.
Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu geeft een lange en hoge pass. Malatyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Malatyalı geeft een hoge lob. Chopchits rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - Rit Mus 1:0

18e minuut.
Dulea verovert de bal door een tackle van achteren. Malatyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulea verovert de bal door een tackle van achteren. Dulea passt de bal zonder na te denken. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toribio rent richting de bal. Toribio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Cruz Filho de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lixăndroiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grillet komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu onderschept slim de pass. Breton verovert de bal door een tackle van achteren. Breton draait met de bal, schiet en ... Oţelea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.ADY FALTICENI - Rit Mus 1:1

29e minuut.
Wcześniak speelt de bal door. Pirola rent richting de bal. Pirola geeft een lange en hoge pass. Toribio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - Rit Mus 1:2

33e minuut.
Cruz Filho speelt de bal door. Dincă is nu in balbezit. Pirola verovert de bal door een tackle van achteren. Pirola geeft de bal voor. Toribio krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Wcześniak de bal. Wcześniak geeft een lange en hoge pass. Ciupitu probeert de bal met de borst te controleren. Toribio rent richting de bal. Toribio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ADY FALTICENI 64%, Rit Mus 36%.
F.C.ADY FALTICENI - Rit Mus 1:2

55e minuut.
Toribio is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ordaz ... Strafschop! Toribio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toribio kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Oţelea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - Rit Mus 1:3

58e minuut.
Dulea onderschept slim de pass. Dulea passt de bal in één keer door. Breton bereikt de bal nog maar net als eerste. Breton draait met de bal, schiet en ... Oţelea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rădoi kopt de bal weg. Klungelig pakt Pirola de bal. Pirola geeft een lange en hoge pass. Toribio krijgt zijn hoofd ertegen. Oţelea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - Rit Mus 1:4

84e minuut.
Daar is Meleşteu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moskwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu verovert de bal door een tackle van achteren. Hagberg verovert de bal door een tackle van achteren. Hagberg geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dulea kopt de bal weg. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio speelt de bal door. Breton bereikt de bal nog maar net als eerste. Breton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ciupitu geeft een hoge lob. Chopchits rent richting de bal. Chopchits passt de bal zonder na te denken. Moskwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - Rit Mus 2:4

88e minuut.
Miriuţă passt de bal met de wreef. Grillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillet probeert naar een medespeler te passen. Toribio is nu in balbezit. Toribio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ADY FALTICENI 69%, Rit Mus 31%.
F.C.ADY FALTICENI - Rit Mus 2:4