Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanii Mioritici Jupanii Brasovului
new baraj Tactiek tec1
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
61.2 gemiddelde waardering 59.5
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Hoài Trung met de inworp. Roca is nu in balbezit. Roca passt de bal zonder na te denken. Rabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Redaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Redaelli passt de bal in één keer door. Izcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Izcano geeft een hoge lob. Covaci krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - Jupanii Brasovului 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanii Mioritici 66%, Jupanii Brasovului 34%.
Titanii Mioritici - Jupanii Brasovului 1:0

47e minuut.
Atamańczuk rent richting de bal. Twardawa verovert de bal door een tackle van achteren. Twardawa probeert naar een medespeler te passen. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Trung Phát probeert naar een medespeler te passen. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bönig begaat een overtreding. Bönig krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Duy Hải rent richting de bal. Atamańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải onderschept slim de pass. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. van Gelderen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - Jupanii Brasovului 2:0

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rabín zal de hoekschop nemen. Na een snelle pass probeert Trung Phát de bal onder controle te krijgen. Roca is nu in balbezit. Roca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Peiremans kopt de bal weg. González Fernández is nu in balbezit. Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Rabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Jinpai geeft een lange en hoge pass. Covaci is nu in balbezit. Aghenie begaat een overtreding. Aghenie krijgt een gele kaart. Covaci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trung Phát met een snel genomen vrije trap. Izcano kopt de bal weg. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Neemre met een sublieme pass. Twardawa kopt de bal weg. Atamańczuk heeft problemen om de bal te vangen. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - Jupanii Brasovului 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanii Mioritici 62%, Jupanii Brasovului 38%.
Titanii Mioritici - Jupanii Brasovului 3:0