Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forestry steaua brasov
forestry Tactiek 433-2016
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
56.8 gemiddelde waardering 68.5
excellent Schieten outstanding
formidable Passen excellent
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Ilca is nu in balbezit. Yılık verovert de bal door een tackle van achteren. Yılık met een sublieme pass. Bruschi is nu in balbezit. Bruschi schiet op doel. Lobão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Yılık rent richting de bal. Yılık passt de bal in één keer door. Kalita rent richting de bal. Bruschi is nu in balbezit. Bruschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Ilca is nu in balbezit. Ambur rent richting de bal. Ambur passt de bal met de wreef. Rousse is nu in balbezit. Rousse schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Trottola geeft de bal voor. Inworp. Ambur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yılık is nu in balbezit. Yılık geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Doeltrap. Dan trapt de bal weg. Ambur kopt de bal weg. Rousse rent richting de bal. Rousse haalt uit met een fantastische trap. Lobão bokst de bal weg.

10e minuut.
Trottola kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nzati de bal onder controle te krijgen. Yılık geeft de bal voor. Bruschi is nu in balbezit. Bruschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Reiss kopt de bal weg. Yılık rent richting de bal. Yılık geeft een lange en hoge pass. Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousse haalt uit met een fantastische trap. Lobão bokst de bal weg.

17e minuut.
Yılık is nu in balbezit. Yılık geeft een hoge lob. Kalita kopt de bal weg. Rousse rent richting de bal. Rousse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Treipl geeft een hoge lob. Kalita kopt de bal weg. Bruschi is nu in balbezit. Bruschi haalt uit met een fantastische trap. Lobão maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - steaua brasov 0:1

22e minuut.
Ambur passt de bal in één keer door. Treipl bereikt de bal nog maar net als eerste. Treipl speelt de bal door. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi schiet op doel. Lobão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Ambur heeft problemen om de bal te vangen. Nzati rent richting de bal. Ambur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nzati wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Yılık verovert de bal door een tackle van achteren. Yılık probeert naar een medespeler te passen. Rousse is nu in balbezit. Rousse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - steaua brasov 0:2

35e minuut.
Kalita rent richting de bal. Reiss onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yılık met een snelle inworp. Ambur geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yılık met een snelle inworp. Ambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambur geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Solecki speelt de bal door. Ilca rent richting de bal. Ilca passt de bal in één keer door. Mohácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohácsi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 67%, steaua brasov 33%.
Forestry - steaua brasov 0:2

63e minuut.
Kalita passt de bal in één keer door. Treipl is nu in balbezit. Treipl passt de bal met de wreef. Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousse draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - steaua brasov 0:3

66e minuut.
Imhasly raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chancentod komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Dudnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Solecki verovert de bal door een tackle van achteren. Duplan geeft een lange en hoge pass. Nzati krijgt zijn hoofd ertegen. Peikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Yılık rent richting de bal. Yılık passt de bal met de wreef. Bruschi rent richting de bal. Bruschi haalt uit met een fantastische trap. Lobão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - steaua brasov 0:4

79e minuut.
Treipl speelt de bal door. Kalita rent richting de bal. Ambur geeft een hoge lob. Rousse is nu in balbezit. Rousse haalt uit met een fantastische trap. Lobão bokst de bal weg.

83e minuut.
Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Treipl neemt de hoekschop. Bruschi springt en kopt de bal. Lobão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - steaua brasov 0:5

84e minuut.
Rousse geeft een lange en hoge pass. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu met een sublieme pass. Solecki rent richting de bal. Solecki haalt uit met een fantastische trap. Peikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boruciak onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Peikov trapt de bal weg van het doel. Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Trottola maakt een afschuwelijke overtreding. Trottola krijgt een gele kaart. Rousse is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ambur met een snel genomen vrije trap. Kalita maakt een snoekduik en kopt de bal. Lobão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rousse rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - steaua brasov 0:6

87e minuut.
Boruciak rent richting de bal. Boruciak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kalita de bal. Bruschi is nu in balbezit. Bruschi draait met de bal, schiet en ... Lobão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rousse krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - steaua brasov 0:7

89e minuut.
Bruschi is nu in balbezit. Dan onderschept slim de pass. Chancentod speelt de bal door. Solecki rent richting de bal. Solecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 54%, steaua brasov 46%.
Forestry - steaua brasov 0:7