Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forestry Jupanii Brasovului
forestry Tactiek tec1
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
59.2 gemiddelde waardering 63.5
very good Schieten outstanding
formidable Passen very good
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Atamańczuk kopt de bal weg. Tomalczyk probeert de bal met de borst te controleren. Halata bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu geeft de bal voor. Hoài Trung krijgt zijn hoofd ertegen. Lobão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Lobão probeert naar een medespeler te passen. Zagłoba probeert de bal met de borst te controleren. Zagłoba speelt de bal door. Hoài Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Trung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba probeert naar een medespeler te passen. Reiss rent richting de bal. Roca onderschept slim de pass. Roca schiet op doel. Lobão bokst de bal weg.

14e minuut.
Teodosiu onderschept slim de pass. Teodosiu geeft een hoge lob. Roca is nu in balbezit. Roca draait met de bal, schiet en ... Lobão probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Roca rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Jupanii Brasovului 0:1

23e minuut.
Klungelig pakt Peiremans de bal. Reiss begaat een overtreding. Peiremans is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peiremans zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Roca springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lobão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Basarabeanu onderschept slim de pass. Basarabeanu passt de bal met de wreef. Zagłoba met een sublieme pass. Hoài Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Trung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hoài Trung zal de hoekschop nemen. Roca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Roca met een sublieme pass. Mazurek verovert de bal door een tackle van achteren. Hoài Trung rent richting de bal. Hoài Trung draait met de bal, schiet en ... Lobão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 77%, Jupanii Brasovului 23%.
Forestry - Jupanii Brasovului 0:1

50e minuut.
Halata probeert naar een medespeler te passen. Drljević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aghenie. Aghenie krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Halata geeft de bal voor. Inworp. Duplan met een snelle inworp. Tomalczyk geeft de bal voor. Nzati springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Hoài Trung speelt de bal door. Roca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reiss. Roca raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Peiremans neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Drljević is nu in balbezit. Aghenie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drljević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazurek met een snel genomen vrije trap. Drljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Duplan geeft de bal voor. Nzati kopt de bal weg. Klungelig pakt Halata de bal. Solecki rent richting de bal. Solecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forestry - Jupanii Brasovului 1:1

64e minuut.
Solecki heeft problemen om de bal te vangen. Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu geeft de bal voor. Roca rent richting de bal. Roca haalt uit met een fantastische trap. Lobão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Nzati rent richting de bal. Nzati passt de bal zonder na te denken. Solecki rent richting de bal. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk draait met de bal, schiet en ... Pascacio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Teodosiu met een sublieme pass. Roca rent richting de bal. Reiss begaat een overtreding. Roca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Peiremans neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 56%, Jupanii Brasovului 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forestry - Jupanii Brasovului 1:1