Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jupanii Brasovului juventus resita
tec1 Tactiek smiley-next
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
60.4 gemiddelde waardering 59.7
outstanding Schieten good
very good Passen very good
excellent Verdedigen incredible


4e minuut.
Halata is nu in balbezit. Halata geeft een hoge lob. Inworp. Musampa met een snelle inworp. Iţic geeft de bal voor. van Gelderen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kulwiec is nu in balbezit. Kulwiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - juventus resita 0:1

11e minuut.
Musampa is nu in balbezit. Halata onderschept slim de pass. Halata passt de bal met de wreef. Roca rent richting de bal. Roca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kakleas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Hoài Trung rent richting de bal. Hoài Trung speelt de bal door. Roca is nu in balbezit. Roca schiet op doel. Kakleas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jupanii Brasovului - juventus resita 1:1

19e minuut.
Tassopoulos geeft een hoge lob. Inworp. Peiremans met de inworp. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Fenu passt de bal in één keer door. Triver is nu in balbezit. Triver met een sublieme pass. Kulwiec is nu in balbezit. Kulwiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 47%, juventus resita 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jupanii Brasovului - juventus resita 1:1

46e minuut.
Musampa passt de bal met de wreef. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski geeft een lange en hoge pass. Iţic rent richting de bal. Iţic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba passt de bal met de wreef. Basarabeanu met een sublieme pass. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Teodosiu verovert de bal door een tackle van achteren. Teodosiu passt de bal in één keer door. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca haalt uit met een fantastische trap. Kakleas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - juventus resita 2:1

54e minuut.
Peiremans rent richting de bal. Inworp. Peiremans met een snelle inworp. Roca rent richting de bal. Roca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Aghenie geeft een lange en hoge pass. Peiremans rent richting de bal. Włoszczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Włoszczak krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu passt de bal in één keer door. Zagłoba is nu in balbezit. Hoài Trung is nu in balbezit. Hoài Trung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hoài Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoài Trung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roca zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - juventus resita 3:1

71e minuut.
Tassopoulos rent richting de bal. Tassopoulos geeft een lange en hoge pass. Aghenie rent richting de bal. Aghenie geeft de bal voor. Hoài Trung rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dmochowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Musampa is nu in balbezit. Musampa probeert naar een medespeler te passen. Roca is nu in balbezit. Roca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 39%, juventus resita 61%.
Jupanii Brasovului - juventus resita 3:1