Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juventus resita Jupanii Brasovului
smiley-next Tactiek tec1
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 7
39.6 gemiddelde waardering 60.6
average Schieten outstanding
good Passen very good
outstanding Verdedigen very good


9e minuut.
Zagłoba passt de bal in één keer door. Hoài Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Trung probeert naar een medespeler te passen. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - Jupanii Brasovului 0:1

16e minuut.
Hoài Trung geeft een hoge lob. Musampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu passt de bal met de wreef. Hoài Trung is nu in balbezit. Hoài Trung draait met de bal, schiet en ... Modan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - Jupanii Brasovului 0:2

22e minuut.
Cocoloş rent richting de bal. Bönig onderschept slim de pass. Bönig geeft de bal voor. Roca heeft problemen om de bal te vangen. Roca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu geeft een hoge lob. Daar is Kulwiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roca is nu in balbezit. Roca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventus resita 67%, Jupanii Brasovului 33%.
juventus resita - Jupanii Brasovului 0:2

54e minuut.
Musampa geeft de bal voor. Inworp. Hoài Trung met de inworp. Roca rent richting de bal. Roca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Cavaliere geeft een hoge lob. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans passt de bal in één keer door. Roca is nu in balbezit. Roca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - Jupanii Brasovului 0:3

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peiremans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roca rent richting de bal. Roca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tassopoulos geeft een lange en hoge pass. Basarabeanu kopt de bal weg. Daar is Roca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roca schiet op doel. Modan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - Jupanii Brasovului 0:4

68e minuut.
Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu passt de bal in één keer door. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans draait met de bal, schiet en ... Modan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - Jupanii Brasovului 0:5

72e minuut.
Knez rent richting de bal. Knez geeft een hoge lob. Basarabeanu kopt de bal weg. Roca rent richting de bal. Roca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - Jupanii Brasovului 0:6

74e minuut.
Deaconu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagłoba met een snelle inworp. Hoài Trung is nu in balbezit. Hoài Trung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Klungelig pakt Kołacki de bal. Peiremans met een sublieme pass. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca haalt uit met een fantastische trap. Musampa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Aghenie passt de bal in één keer door. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca rent richting de bal. Roca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventus resita 77%, Jupanii Brasovului 23%.
juventus resita - Jupanii Brasovului 0:6