Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jupanii Brasovului DUNAREA SEVERIN
tec1 Tactiek 4312
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
60.1 gemiddelde waardering 71.2
formidable Schieten excellent
very good Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


1e minuut.
Klungelig pakt Hoài Trung de bal. Basarabeanu speelt de bal door. Vitomir is nu in balbezit. Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Roca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Majearu probeert naar een medespeler te passen. Bantić met een sublieme pass. Colunga rent richting de bal. Colunga passt de bal in één keer door. Tükel is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hoài Trung passt de bal zonder na te denken. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petschovschi. Roca raakt geblesseerd tijdens het duel. Zagłoba wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Bantić is nu in balbezit. Bantić passt de bal zonder na te denken. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ... van Gelderen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - DUNAREA SEVERIN 0:1

26e minuut.
Inworp. Peiremans met de inworp. Majearu is nu in balbezit. Roca onderschept slim de pass. Roca schiet op doel. Hinc bokst de bal weg.

27e minuut.
Hoài Trung heeft problemen om de bal te vangen. Hoài Trung geeft een lange en hoge pass. Chagas heeft problemen om de bal te vangen. Roca is nu in balbezit. Roca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jupanii Brasovului - DUNAREA SEVERIN 1:1

41e minuut.
Hoài Trung is nu in balbezit. Hoài Trung passt de bal in één keer door. Liseth verovert de bal door een tackle van achteren. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca draait met de bal, schiet en ... Hinc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 42%, DUNAREA SEVERIN 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jupanii Brasovului - DUNAREA SEVERIN 1:1

47e minuut.
Peiremans passt de bal zonder na te denken. Vitomir verovert de bal door een tackle van achteren. Basarabeanu met een sublieme pass. Daar is Roca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bantić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Majearu passt de bal in één keer door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

56e minuut.
Zagłoba kopt de bal weg. Majearu geeft een lange en hoge pass. Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel draait met de bal, schiet en ... van Gelderen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - DUNAREA SEVERIN 1:2

72e minuut.
Atamańczuk onderschept slim de pass. Atamańczuk geeft de bal voor. Hoài Trung kopt de bal weg. Roca heeft problemen om de bal te vangen. Roca draait met de bal, schiet en ... Hinc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Aghenie geeft een hoge lob. Chagas is nu in balbezit. Met opzet legt Aghenie zijn tegenspeler op de grond. Aghenie krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Liseth verovert de bal door een tackle van achteren. Petschovschi speelt de bal door. Roca probeert de bal met de borst te controleren. Roca schiet op doel. Hinc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jupanii Brasovului - DUNAREA SEVERIN 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 41%, DUNAREA SEVERIN 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jupanii Brasovului - DUNAREA SEVERIN 2:2