Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steaua brasov Red&Whites
433-2016 Tactiek ptud-es
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
68.1 gemiddelde waardering 65.8
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


10e minuut.
Inworp. Boruciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yılık is nu in balbezit. Yılık geeft een hoge lob. Bruschi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Wei Jie geeft een lange en hoge pass. Bosacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Riucu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bosacki raakt geblesseerd tijdens het duel. Bosacki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Peikov bokst de bal weg.

26e minuut.
Mălăiescu met een sublieme pass. Wei Jie is nu in balbezit. Wei Jie passt de bal met de wreef. Zarzycki rent richting de bal. Zarzycki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bəndəliyev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mercery zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambur geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua brasov 58%, Red&Whites 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
steaua brasov - Red&Whites 0:0

53e minuut.
Castellet met een sublieme pass. Daar is Wei Jie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wei Jie passt de bal met de wreef. Zarzycki rent richting de bal. Zarzycki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Wei Jie rent richting de bal. Wei Jie passt de bal in één keer door. Zarzycki rent richting de bal. Bosacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki draait met de bal, schiet en ... Peikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Dudnic passt de bal zonder na te denken. Daar is Rousse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rousse passt de bal met de wreef. Kalita is nu in balbezit. Kalita draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Riucu verovert de bal door een tackle van achteren. Riucu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Balahnin de bal. Kalita rent richting de bal. Kalita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mercery heeft problemen om de bal te vangen. Białkowski met een sublieme pass. Bosacki is nu in balbezit. Bosacki schiet op doel. Peikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua brasov - Red&Whites 0:1

89e minuut.
Rousse passt de bal met de wreef. Mercery rent richting de bal. Mercery passt de bal met de wreef. Rousse is nu in balbezit. Rousse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua brasov 56%, Red&Whites 44%.
steaua brasov - Red&Whites 0:1