Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
recolta Forestry
fulger Tactiek forestry
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
64.6 gemiddelde waardering 61.3
formidable Schieten excellent
excellent Passen outstanding
formidable Verdedigen solid


9e minuut.
Cousin probeert naar een medespeler te passen. Dytłow heeft problemen om de bal te vangen. Dytłow passt de bal zonder na te denken. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Lobão bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Forestry 1:0

15e minuut.
Dytłow passt de bal in één keer door. Monagas is nu in balbezit. Monagas passt de bal zonder na te denken. Diryavka rent richting de bal. Diryavka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Drljević rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Băcanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nzati krijgt zijn hoofd ertegen. Navarro Lora probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Duplan is nu in balbezit. Duplan met een sublieme pass. Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solecki schiet op doel. Navarro Lora probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Tomalczyk probeert naar een medespeler te passen. Băcanu probeert naar een medespeler te passen. Nzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzati geeft een lange en hoge pass. Solecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: recolta 52%, Forestry 48%.
recolta - Forestry 1:0

59e minuut.
Chiera geeft de bal voor. Inworp. Duplan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solecki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Chiera onderschept slim de pass. Chiera geeft de bal voor. Potrzebny is nu in balbezit. Diryavka rent richting de bal. Diryavka draait met de bal, schiet en ... Lobão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baldt bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dytłow neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Baldt rent richting de bal. Baldt passt de bal zonder na te denken. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Lobão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Forestry 2:0

70e minuut.
Baldt onderschept slim de pass. Mazurek begaat een overtreding. Baldt raakt geblesseerd tijdens het duel. Monagas met een snel genomen vrije trap. Potrzebny springt en kopt de bal. Lobão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Borrasso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monagas met een snelle inworp. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Lobão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Mazurek is nu in balbezit. Mazurek geeft een hoge lob. Magne rent richting de bal. Magne geeft de bal voor. Potrzebny maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cousin probeert naar een medespeler te passen. Reiss rent richting de bal. Potrzebny verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny schiet op doel. Lobão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Forestry 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: recolta 51%, Forestry 49%.
recolta - Forestry 3:0