Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
V DINAMO RANGERS F.C.
5j Tactiek new generation
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
38 gemiddelde waardering 63.2
adequate Schieten incredible
poor Passen excellent
good Verdedigen very good


3e minuut.
Civan passt de bal zonder na te denken. Rovine rent richting de bal. Rovine schiet op doel. Ristea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - DINAMO RANGERS F.C. 0:1

4e minuut.
Clausen met de inworp. Čunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čunek passt de bal zonder na te denken. Rovine rent richting de bal. Rovine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Trajanovski de bal. Gruia rent richting de bal. Trajanovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trajanovski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Ristea geeft de bal voor. Okruta heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. Bogle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
V - DINAMO RANGERS F.C. 1:1

11e minuut.
Inworp. Civan met de inworp. Croitoru is nu in balbezit. Rovine verovert de bal door een tackle van achteren. Rovine draait met de bal, schiet en ... Niţu bokst de bal weg. Daar is Ştrulă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
V - DINAMO RANGERS F.C. 1:2

14e minuut.
Ştrulă controleert de bal met de borst. Čunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čunek speelt de bal door. Arkas rent richting de bal. Arkas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arkas rent richting de bal. Arkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V - DINAMO RANGERS F.C. 1:3

18e minuut.
Gruia probeert naar een medespeler te passen. Croitoru probeert naar een medespeler te passen. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V - DINAMO RANGERS F.C. 1:4

22e minuut.
Croitoru heeft problemen om de bal te vangen. Trajanovski is nu in balbezit. Trajanovski passt de bal in één keer door. Rovine rent richting de bal. Rovine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Civan rent richting de bal. Civan passt de bal in één keer door. Purcaru rent richting de bal. Rovine onderschept slim de pass. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Niţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
V - DINAMO RANGERS F.C. 1:5

27e minuut.
Soria met een snelle inworp. Civan met een sublieme pass. Ristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Trezza onderschept slim de pass. Trezza schiet op doel. Niţu bokst de bal weg. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine verovert de bal door een tackle van achteren. Rovine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
V - DINAMO RANGERS F.C. 1:6

33e minuut.
Ştrulă rent richting de bal. Ştrulă geeft een hoge lob. Rovine heeft problemen om de bal te vangen. Rovine haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Ristea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Civan met een snelle inworp. Rovine is nu in balbezit. Rovine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ştrulă geeft een hoge lob. Inworp. Čunek met een snelle inworp. Arkas rent richting de bal. Arkas draait met de bal, schiet en ... Niţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Čunek zal de hoekschop nemen. Rovine is nu in balbezit. Rovine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V - DINAMO RANGERS F.C. 1:7

43e minuut.
Trajanovski probeert naar een medespeler te passen. Čunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čunek passt de bal met de wreef. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dobrinoiu heeft problemen om de bal te vangen. Trezza verovert de bal door een tackle van achteren. Trezza passt de bal zonder na te denken. Rovine rent richting de bal. Rovine draait met de bal, schiet en ... Niţu bokst de bal weg.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Čunek neemt de hoekschop. Rovine kopt de bal weg. Trezza rent richting de bal. Trezza haalt uit met een fantastische trap. Niţu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 70%, DINAMO RANGERS F.C. 30%.
V - DINAMO RANGERS F.C. 1:7

46e minuut.
Trajanovski passt de bal zonder na te denken. Civan rent richting de bal. Civan passt de bal zonder na te denken. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Civan bereikt de bal nog maar net als eerste. Civan speelt de bal door. Rovine rent richting de bal. Rovine schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Clausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausen geeft een hoge lob. Trezza is nu in balbezit. Trezza haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Butuşan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Civan met een snelle inworp. Rovine is nu in balbezit. Rovine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Butuşan met een harde bal richting middenveld. Čunek rent richting de bal. Čunek geeft een hoge lob. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas draait met de bal, schiet en ... Niţu bokst de bal weg. Klungelig pakt Rovine de bal. Rovine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V - DINAMO RANGERS F.C. 1:8

59e minuut.
Gruia is nu in balbezit. Gruia geeft een hoge lob. Soria geeft een hoge lob. Čunek rent richting de bal. Čunek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Niţu bokst de bal weg.

63e minuut.
Trajanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajanovski passt de bal in één keer door. Rovine is nu in balbezit. Rovine draait met de bal, schiet en ... Niţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Trezza rent richting de bal. Trezza passt de bal met de wreef. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Paal!

68e minuut.
Civan passt de bal met de wreef. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Trezza is nu in balbezit. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Purcaru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Civan met een snelle inworp. Rovine rent richting de bal. Rovine schiet op doel. Niţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ristea rent richting de bal. Ristea geeft een lange en hoge pass. Daar is Civan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Civan geeft een lange en hoge pass. Trezza maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - DINAMO RANGERS F.C. 1:9

81e minuut.
Okruta geeft de bal voor. Civan is nu in balbezit. Civan met een sublieme pass. Trezza is nu in balbezit. Trezza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Trajanovski passt de bal zonder na te denken. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trezza rent richting de bal. Trezza haalt uit met een fantastische trap. Niţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - DINAMO RANGERS F.C. 1:10

86e minuut.
Butuşan geeft een lange en hoge pass. Clausen rent richting de bal. Boca speelt de bal door. Trezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Trezza draait met de bal, schiet en ... Niţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Clausen onderschept slim de pass. Clausen geeft een hoge lob. Trezza rent richting de bal. Trezza heeft problemen om de bal te vangen. Trezza schiet op doel. Niţu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 69%, DINAMO RANGERS F.C. 31%.
V - DINAMO RANGERS F.C. 1:10