Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SONIS Greerii Verzi
distrugatorul Tactiek greeri532
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
64.2 gemiddelde waardering 51.9
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Vukojicic passt de bal met de wreef. Stančić is nu in balbezit. Stančić geeft een lange en hoge pass. Cosiţchi controleert de bal met de borst. Cosiţchi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
D`Ambrosi kopt de bal weg. Piech rent richting de bal. Winckelmans is nu in balbezit. Winckelmans geeft een lange en hoge pass. Crăcan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Winckelmans probeert naar een medespeler te passen. Crăcan rent richting de bal. Crăcan passt de bal met de wreef. Ławecki rent richting de bal. Ławecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vukojicic speelt de bal door. Penners rent richting de bal. Milinte maakt een afschuwelijke overtreding. Milinte krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piech is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piech zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ławecki rent richting de bal. Ławecki passt de bal in één keer door. Winckelmans geeft een hoge lob. Crăcan maakt een snoekduik en kopt de bal. Hernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech met een sublieme pass. Crăcan heeft problemen om de bal te vangen. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pichard de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Greerii Verzi 0:1

33e minuut.
Vukojicic geeft de bal voor. Alarcón kopt de bal weg. Klungelig pakt Cosiţchi de bal. Cosiţchi haalt uit met een fantastische trap. Rzeszowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SONIS - Greerii Verzi 1:1

39e minuut.
Winckelmans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piech rent richting de bal. Piech passt de bal met de wreef. Daar is Ławecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ławecki haalt uit met een fantastische trap. Hernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SONIS 42%, Greerii Verzi 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SONIS - Greerii Verzi 1:1

49e minuut.
Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri passt de bal zonder na te denken. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukojicic geeft de bal voor. Cosiţchi krijgt zijn hoofd ertegen. Rzeszowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rzeszowski speelt de bal door. Milinte rent richting de bal. Milinte geeft een lange en hoge pass. Ławecki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kurpiewski geeft een hoge lob. Crăcan rent richting de bal. Crăcan met een sublieme pass. Ławecki is nu in balbezit. Ławecki schiet op doel. Hernández bokst de bal weg.

56e minuut.
Penners is nu in balbezit. Penners passt de bal zonder na te denken. Cosiţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosiţchi haalt uit met een fantastische trap. Rzeszowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Apostu is nu in balbezit. Milinte onderschept slim de pass. Milinte passt de bal in één keer door. Crăcan rent richting de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Greerii Verzi 1:2

68e minuut.
Stančić rent richting de bal. Stančić geeft een hoge lob. D`Ambrosi heeft problemen om de bal te vangen. Cosiţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosiţchi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SONIS - Greerii Verzi 2:2

72e minuut.
Daar is Winckelmans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukojicic is nu in balbezit. Azadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukojicic onderschept slim de pass. Vukojicic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Stančić de bal onder controle te krijgen. Piech rent richting de bal. Piech geeft een lange en hoge pass. Crăcan rent richting de bal. Crăcan schiet op doel. Hernández bokst de bal weg.

80e minuut.
Vukojicic is nu in balbezit. Vukojicic geeft een lange en hoge pass. Penners kopt de bal weg. Cosiţchi is nu in balbezit. Cosiţchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Stančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančić geeft een lange en hoge pass. Winckelmans rent richting de bal. Winckelmans geeft de bal voor. İncememet kopt de bal weg. Hernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Apostu geeft de bal voor. Vukojicic kopt de bal weg. Cosiţchi is nu in balbezit. Cosiţchi schiet op doel. Rzeszowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Greerii Verzi 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SONIS 38%, Greerii Verzi 62%.
SONIS - Greerii Verzi 3:2