Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 17:28
  • Competitiewedstrijd: Liga III.15 [del]
  • Stadion: FC Diamo
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 24721
Diamo FRATII DIN TEI
ddr2 Tactiek 451
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 55.8
very good Schieten good
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Bermúdez is nu in balbezit. Salinas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bermúdez raakt geblesseerd tijdens het duel. Formáček zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bermúdez maakt een snoekduik en kopt de bal. Zagoraios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Formáček met een sublieme pass. Grajewski rent richting de bal. Rudnik geeft een hoge lob. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - FRATII DIN TEI 1:0

20e minuut.
Peinado rent richting de bal. Formáček rent richting de bal. Peinado maakt een afschuwelijke overtreding. Peinado krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Formáček passt de bal in één keer door. Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simba rent richting de bal. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Zagoraios bokst de bal weg.

29e minuut.
Tấn Minh is nu in balbezit. Tấn Minh geeft de bal voor. Lema bereikt de bal nog maar net als eerste. Venuti onderschept slim de pass. Venuti geeft de bal voor. Zagoraios bokst de bal weg.

43e minuut.
Rudnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnik geeft een lange en hoge pass. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel. Zagoraios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 48%, FRATII DIN TEI 52%.
Diamo - FRATII DIN TEI 1:0

89e minuut.
Klungelig pakt Peinado de bal. Formáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Formáček passt de bal met de wreef. Venuti is nu in balbezit. Venuti draait met de bal, schiet en ... Zagoraios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 50%, FRATII DIN TEI 50%.
Diamo - FRATII DIN TEI 1:0