Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Daredevils peharttec
cevanou 3 att2 Tactiek 0000
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 67.5
very good Schieten outstanding
solid Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Vascu kopt de bal weg. Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Wyczałkowski met een sublieme pass. Medved is nu in balbezit. Medved haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Wyczałkowski passt de bal zonder na te denken. Medved rent richting de bal. Baleani rent richting de bal. Medved onderschept slim de pass. Medved schiet op doel. Oršul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Mandlík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chiţulescu de bal. Chiţulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Wyczałkowski geeft een hoge lob. Oršul probeert naar een medespeler te passen. Vascu kopt de bal weg. Medved rent richting de bal. Medved draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Oršul probeert naar een medespeler te passen. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski geeft de bal voor. Medved is nu in balbezit. Medved haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vascu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiţulescu geeft de bal voor. Medved maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - peharttec 0:1

19e minuut.
Ostręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostręga probeert naar een medespeler te passen. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski speelt de bal door. Medved is nu in balbezit. Oršul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Medved is nu in balbezit. Medved haalt uit met een fantastische trap. Oršul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - peharttec 0:2

36e minuut.
Ostręga geeft de bal voor. Chiţulescu speelt de bal door. Klungelig pakt Costabal de bal. Vascu geeft een lange en hoge pass. Medved springt en kopt de bal. Oršul bokst de bal weg.

37e minuut.
Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. Medved kopt de bal weg. Klungelig pakt Costabal de bal. Costabal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Wielgusiak de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chiţulescu zal de hoekschop nemen. Medved maakt een snoekduik en kopt de bal. Oršul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - peharttec 0:3

42e minuut.
Mandlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandlík geeft de bal voor. Costabal is nu in balbezit. Medved rent richting de bal. Medved schiet op doel. Oršul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Alunni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vascu de bal. do Nascimento rent richting de bal. Vascu onderschept slim de pass. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Daredevils 74%, peharttec 26%.
The Daredevils - peharttec 0:3

50e minuut.
Ribas met de inworp. Alunni rent richting de bal. Alunni probeert naar een medespeler te passen. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Pontones de bal. Costabal onderschept slim de pass. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu geeft een hoge lob. Medved krijgt zijn hoofd ertegen. Oršul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Ribas is nu in balbezit. Ribas passt de bal met de wreef. Gita is nu in balbezit. Gita draait met de bal, schiet en ... Apucarana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Iwaszko onderschept slim de pass. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski speelt de bal door. Medved is nu in balbezit. Medved schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ostręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan is nu in balbezit. Ostręga begaat een overtreding. Pacan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gita komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgusiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Medved is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vascu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Medved springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - peharttec 0:4

76e minuut.
Wyczałkowski met een sublieme pass. Chiţulescu met een sublieme pass. Iwaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. Costabal springt en kopt de bal. Oršul bokst de bal weg. do Nascimento kopt de bal weg. Chiţulescu geeft een hoge lob. Medved rent richting de bal. Medved draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - peharttec 0:5

87e minuut.
Wyczałkowski met een sublieme pass. Chiţulescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pontones de bal. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu haalt uit met een fantastische trap. Oršul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - peharttec 0:6

90e minuut.
Pacan is nu in balbezit. Alunni bereikt de bal nog maar net als eerste. Alunni passt de bal met de wreef. Gita rent richting de bal. Gita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Daredevils 59%, peharttec 41%.
The Daredevils - peharttec 0:6