Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 17:29
  • Competitiewedstrijd: Liga III.15 [del]
  • Stadion: FC Diamo
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31638
Diamo Allright
incercare Tactiek Portocala™
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
12 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 65.9
excellent Schieten excellent
good Passen formidable
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Protasiewicz met een sublieme pass. Lupu is nu in balbezit. Kosecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kosecki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kosecki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

2e minuut.
Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Macías probeert naar een medespeler te passen. Marrentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrentinho haalt uit met een fantastische trap. Bermúdez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Macías rent richting de bal. Protasiewicz begaat een overtreding. Macías raakt geblesseerd tijdens het duel. Macías zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marrentinho heeft problemen om de bal te vangen. Marrentinho schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Macías speelt de bal door. Ebner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebner speelt de bal door. Marrentinho rent richting de bal. Marrentinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Macías neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Ebner de bal. Ebner met een sublieme pass. Marrentinho is nu in balbezit. Marrentinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Grada geeft een hoge lob. Marrentinho kopt de bal weg. Ebner heeft problemen om de bal te vangen. Ebner geeft de bal voor. Marrentinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ebner passt de bal zonder na te denken. Marrentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak is nu in balbezit. Boissier verovert de bal door een tackle van achteren. Boissier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sabag haalt uit met een fantastische trap. Laikmaa speelt de bal door. Macías kopt de bal weg. Boissier is nu in balbezit. Boissier haalt uit met een fantastische trap. Bermúdez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 64%, Allright 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diamo - Allright 0:0

53e minuut.
Wasmosy onderschept slim de pass. Wasmosy geeft een hoge lob. Ebner probeert naar een medespeler te passen. Marrentinho is nu in balbezit. Marrentinho draait met de bal, schiet en ... Bermúdez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Tấn Minh passt de bal zonder na te denken. Marrentinho is nu in balbezit. Marrentinho passt de bal met de wreef. Ebner heeft problemen om de bal te vangen. Ebner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Chłodek rent richting de bal. Chłodek passt de bal in één keer door. Venuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabag bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabag draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Macías is nu in balbezit. Macías passt de bal zonder na te denken. Ebner is nu in balbezit. Ebner geeft de bal voor. Boissier krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Akifli rent richting de bal. Wasmosy rent richting de bal. Sabag onderschept slim de pass. Sabag schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lupu geeft de bal voor. Rudnik is nu in balbezit. Rudnik passt de bal in één keer door. Venuti is nu in balbezit. Venuti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 57%, Allright 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diamo - Allright 0:0