Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Allright Diamo
Portocala™ Tactiek Duras3
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
66.8 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten very good
formidable Passen solid
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Grajewski controleert de bal met de borst. Boissier speelt de bal door. Seolin rent richting de bal. Seolin geeft de bal voor. Kristoffersen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Na een snelle pass probeert Macías de bal onder controle te krijgen. Formáček rent richting de bal. Formáček probeert naar een medespeler te passen. Venuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Venuti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Seolin passt de bal met de wreef. Šank speelt de bal door. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Żero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Diamo 1:0

21e minuut.
Rudnik met een sublieme pass. Venuti is nu in balbezit. Grada probeert naar een medespeler te passen. Venuti rent richting de bal. Venuti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ling-Bum passt de bal in één keer door. Rudnik met een sublieme pass. Grajewski probeert de bal met de borst te controleren. Seolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seolin haalt uit met een fantastische trap. Żero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Tấn Minh probeert naar een medespeler te passen. Macías is nu in balbezit. Macías speelt de bal door. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Żero bokst de bal weg.

36e minuut.
Venuti kopt de bal weg. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez passt de bal in één keer door. Venuti is nu in balbezit. Venuti schiet op doel. Laikmaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Inworp. Formáček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Istvan is nu in balbezit. Istvan geeft een hoge lob. Bermúdez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bermúdez is nu in balbezit. Miloš verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Venuti zijn tegenspeler op de grond. Venuti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 41%, Diamo 59%.
Allright - Diamo 1:0

52e minuut.
Ebner geeft een lange en hoge pass. Seolin kopt de bal weg. Kristoffersen rent richting de bal. Boissier rent richting de bal. Boissier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Seolin is nu in balbezit. Grajewski onderschept slim de pass. Grajewski probeert naar een medespeler te passen. Rudnik met een sublieme pass. Venuti rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Šank de bal. Istvan rent richting de bal. Istvan passt de bal in één keer door. Venuti rent richting de bal. Venuti draait met de bal, schiet en ... Laikmaa bokst de bal weg.

70e minuut.
Żero speelt de bal door. Macías kopt de bal weg. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Diamo 2:0

77e minuut.
Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak passt de bal zonder na te denken. Venuti is nu in balbezit. Venuti draait met de bal, schiet en ... Laikmaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Diamo 2:1

84e minuut.
Ebner rent richting de bal. Protasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebner onderschept slim de pass. Ebner geeft een lange en hoge pass. Boissier springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Diamo 3:1

87e minuut.
Venuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez rent richting de bal. Venuti rent richting de bal. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Laikmaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Seolin de bal. Seolin geeft een hoge lob. Kristoffersen maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 38%, Diamo 62%.
Allright - Diamo 3:1