Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FRATII DIN TEI Spicul Salcud
451 Tactiek 1.01.1.22
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 64.4
very good Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


9e minuut.
Ceauşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşescu passt de bal met de wreef. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis draait met de bal, schiet en ... Zagoraios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FRATII DIN TEI - Spicul Salcud 0:1

11e minuut.
Coşerea kopt de bal weg. Soave met een sublieme pass. Salinas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ceauşescu passt de bal in één keer door. Pirela rent richting de bal. Pirela passt de bal in één keer door. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Crossa probeert naar een medespeler te passen. Coşerea rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mushev ... Strafschop! Mushev krijgt een gele kaart. Coşerea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kanarellis neemt zijn aanloop. Zagoraios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Crossa met een sublieme pass. Ceauşescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pirela bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirela geeft een lange en hoge pass. Kanarellis krijgt zijn hoofd ertegen. Zagoraios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mushev rent richting de bal. Mushev geeft een hoge lob. Duma springt en kopt de bal. Filantropol bokst de bal weg.

35e minuut.
Pleşu geeft een hoge lob. Ayverdi heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peinado. Peinado krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Andrey is nu in balbezit. Andrey geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ceauşescu de bal onder controle te krijgen. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Inworp. Mushev met de inworp. Andrey geeft een hoge lob. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Tanpınar geeft een hoge lob. Duma is nu in balbezit. den Bosscher legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! den Bosscher krijgt een gele kaart. Duma raakt geblesseerd tijdens het duel. Duma neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FRATII DIN TEI - Spicul Salcud 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FRATII DIN TEI 61%, Spicul Salcud 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FRATII DIN TEI - Spicul Salcud 1:1

46e minuut.
Giesen is nu in balbezit. Giesen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Simba de bal. Coşerea rent richting de bal. Coşerea draait met de bal, schiet en ... Zagoraios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Ceauşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşescu passt de bal zonder na te denken. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FRATII DIN TEI - Spicul Salcud 1:2

59e minuut.
den Bosscher speelt de bal door. Mushev is nu in balbezit. Mushev passt de bal met de wreef. Duma rent richting de bal. Duma schiet op doel. Filantropol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Ceauşescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ceauşescu met een sublieme pass. Ayverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayverdi geeft een hoge lob. Coşerea maakt een snoekduik en kopt de bal. Zagoraios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FRATII DIN TEI 63%, Spicul Salcud 37%.
FRATII DIN TEI - Spicul Salcud 1:2