Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AllBoys&Pepe Pirata FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Cendoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Caroi verovert de bal door een tackle van achteren. Montoreano rent richting de bal. Di Caroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Caroi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AllBoys&Pepe - Pirata FC 0:1

18e minuut.
Montoreano probeert naar een medespeler te passen. Slapka rent richting de bal. Slapka passt de bal met de wreef. Di Caroi is nu in balbezit. Di Caroi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Slapka is nu in balbezit. Milla verovert de bal door een tackle van achteren. Milla passt de bal in één keer door. Camargo is nu in balbezit. Camargo haalt uit met een fantastische trap. Rothschild verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valdemarín probeert de bal aan de voet te houden. Etchecopar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Valdemarín zijn tegenspeler op de grond. Valdemarín krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Montoreano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoreano passt de bal met de wreef. Di Caroi rent richting de bal. Di Caroi haalt uit met een fantastische trap. Albera probeert de bal aan de voet te houden. Valdano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Slapka heeft problemen om de bal te vangen. Milla bereikt de bal nog maar net als eerste. Milla speelt de bal door. Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camargo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Valdemarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Costanzo onderschept slim de pass. Costanzo probeert naar een medespeler te passen. Camargo rent richting de bal. Camargo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AllBoys&Pepe - Pirata FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AllBoys&Pepe 42%, Pirata FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AllBoys&Pepe - Pirata FC 1:1

54e minuut.
Costanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredi onderschept slim de pass. Costanzo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Costanzo krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Camargo haalt uit met een fantastische trap. Rothschild probeert naar een medespeler te passen. Caruso kopt de bal weg. Milla bereikt de bal nog maar net als eerste. Milla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AllBoys&Pepe - Pirata FC 2:1

62e minuut.
Godoy kopt de bal weg. Dupraz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vivot is nu in balbezit. Camargo onderschept slim de pass. Camargo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Milla is nu in balbezit. Camargo rent richting de bal. Slapka geeft de bal voor. Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camargo haalt uit met een fantastische trap. Rothschild kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Manfredi met een snelle inworp. Valdemarín rent richting de bal. Valdemarín geeft een lange en hoge pass. Di Caroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Caroi draait met de bal, schiet en ... Valdano bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AllBoys&Pepe 51%, Pirata FC 49%.
AllBoys&Pepe - Pirata FC 2:1