Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
valdekas Noob CF
painkiller 1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 18.7
good Schieten weak
solid Passen hopeless
average Verdedigen poor


2e minuut.
Fierro geeft een lange en hoge pass. Kozoriz rent richting de bal. Tyczka speelt de bal door. Podlaski rent richting de bal. Podlaski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Fierro met een sublieme pass. Daar is Podlaski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podlaski passt de bal zonder na te denken. Kok is nu in balbezit. Kok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Belenguer kopt de bal weg. Molinos is nu in balbezit. Kok onderschept slim de pass. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski draait met de bal, schiet en ... Chkaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Fierro is nu in balbezit. Fierro geeft de bal voor. Kok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - Noob CF 1:0

23e minuut.
Podlaski onderschept slim de pass. Podlaski draait met de bal, schiet en ... Martínez Bartolomé probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trumiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chkaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Podlaski rent richting de bal. Podlaski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - Noob CF 2:0

31e minuut.
Martínez Bartolomé geeft de bal voor. Inworp. Trumiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kok rent richting de bal. Kok geeft een hoge lob. Chkaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Trumiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kok is nu in balbezit. Kok geeft een hoge lob. Podlaski rent richting de bal. Podlaski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - Noob CF 3:0

38e minuut.
Trumiński heeft problemen om de bal te vangen. Trumiński geeft de bal voor. García Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Podlaski is nu in balbezit. Podlaski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Siwei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podlaski is nu in balbezit. Podlaski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - Noob CF 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: valdekas 19%, Noob CF 81%.
valdekas - Noob CF 4:0

57e minuut.
Klungelig pakt García Muñoz de bal. Siwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwei speelt de bal door. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - Noob CF 5:0

63e minuut.
Molinos speelt de bal door. Mocsáry rent richting de bal. Mocsáry geeft een lange en hoge pass. Podlaski rent richting de bal. Podlaski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kozoriz geeft een hoge lob. Podlaski kopt de bal weg. Rodríguez Méndez heeft problemen om de bal te vangen. Siwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwei schiet op doel. Chkaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - Noob CF 6:0

66e minuut.
Ledesma komt het veld opgelopen. Walendzik komt het veld opgelopen. Gutiérrez Carbó komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ledesma onderschept slim de pass. Ledesma passt de bal in één keer door. Podlaski heeft problemen om de bal te vangen. Podlaski passt de bal met de wreef. Siwei bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kozoriz passt de bal in één keer door. Ledesma is nu in balbezit. Ledesma geeft de bal voor. Kozoriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozoriz geeft een lange en hoge pass. Paal! Klungelig pakt Podlaski de bal. Chkaf bokst de bal weg. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodríguez Méndez. Fierro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tyczka met een snel genomen vrije trap. Daar is Gutiérrez Carbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podlaski rent richting de bal. Podlaski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chkaf trapt de bal weg van het doel. Gutiérrez Carbó kopt de bal weg. Daar is Podlaski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podlaski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bazán is nu in balbezit. Bazán geeft de bal voor. Gutiérrez Carbó kopt de bal weg. Podlaski rent richting de bal. Podlaski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Martínez Bartolomé rent richting de bal. Gutiérrez Carbó onderschept slim de pass. Podlaski is nu in balbezit. Podlaski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - Noob CF 7:0

84e minuut.
Tyczka speelt de bal door. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro passt de bal zonder na te denken. Siwei is nu in balbezit. Siwei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: valdekas 18%, Noob CF 82%.
valdekas - Noob CF 7:0