Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Chamanes FC Tango sc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Rincón rent richting de bal. Arizmendi de Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rincón krijgt een gele kaart. Iznata probeert de bal aan de voet te houden. Mendiguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rández zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Rández moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rández schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Arizmendi de Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Rincón de bal. Rincón geeft de bal voor. Mendiguren is nu in balbezit. Mendiguren draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Madrid rent richting de bal. Madrid passt de bal in één keer door. Matilla rent richting de bal. Matilla draait met de bal, schiet en ... Aparicio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chamanes FC - Tango sc 0:1

38e minuut.
González Villarreal rent richting de bal. Mendiguren onderschept slim de pass. Mendiguren passt de bal met de wreef. Coto bereikt de bal nog maar net als eerste. Coto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chamanes FC - Tango sc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Chamanes FC 68%, Tango sc 32%.
Los Chamanes FC - Tango sc 0:2

50e minuut.
de Navas probeert naar een medespeler te passen. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón met een sublieme pass. Coto rent richting de bal. Coto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
González Villarreal met een sublieme pass. Fontanellas rent richting de bal. Matilla probeert naar een medespeler te passen. Coto rent richting de bal. Coto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Matilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Matilla passt de bal met de wreef. Lago bereikt de bal nog maar net als eerste. Coto onderschept slim de pass. Coto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Iznata probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabrero met de inworp. Daar is Bayarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayarri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Madrid passt de bal in één keer door. Bayarri rent richting de bal. Mendiguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayarri onderschept slim de pass. Bayarri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mendiguren passt de bal met de wreef. Sabrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabrero. Cabrero krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Sánchez Montoya geeft de bal voor. Inworp. Irazoki met de inworp. Bayarri rent richting de bal. Bayarri draait met de bal, schiet en ... Huerta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chamanes FC - Tango sc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Chamanes FC 47%, Tango sc 53%.
Los Chamanes FC - Tango sc 1:2