Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daniel bustos rubio Españolines
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.2 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Figaredo verovert de bal door een tackle van achteren. Figaredo speelt de bal door. Rodríguez García is nu in balbezit. Motta rent richting de bal. Motta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ruano Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruano Delgado speelt de bal door. Trullen bereikt de bal nog maar net als eerste. Raset onderschept slim de pass. Raset draait met de bal, schiet en ... López Plata bokst de bal weg.

37e minuut.
Fradera rent richting de bal. Güiza verovert de bal door een tackle van achteren. Barbará legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barbará krijgt een gele kaart. Güiza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodríguez García neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Coronil passt de bal in één keer door. Figaredo is nu in balbezit. Figueiras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Figaredo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daniel bustos rubio 39%, Españolines 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
daniel bustos rubio - Españolines 0:0

65e minuut.
Llabería geeft de bal voor. Trullen heeft problemen om de bal te vangen. Valdés met een sublieme pass. Raset rent richting de bal. Raset haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Coronil heeft problemen om de bal te vangen. Raset bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruano Delgado rent richting de bal. Raset is nu in balbezit. Raset haalt uit met een fantastische trap. López Plata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daniel bustos rubio 56%, Españolines 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
daniel bustos rubio - Españolines 0:0