Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Kabout Wanderers Football Club
4-2-1-1-2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten zwak
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Klungelig pakt Macán de bal. Macán speelt de bal door. Villate geeft de bal voor. Colunga is nu in balbezit. Colunga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Colunga speelt de bal door. Macán bereikt de bal nog maar net als eerste. Macán passt de bal met de wreef. Colunga is nu in balbezit. Colunga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ponianto speelt de bal door. Soszyński speelt de bal door. Klungelig pakt Colunga de bal. Colunga draait met de bal, schiet en ... Valdo onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Riiel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ponianto is nu in balbezit. Ponianto probeert naar een medespeler te passen. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Kabout - Wanderers Football Club 1:0

32e minuut.
Ponianto geeft een hoge lob. Soszyński kopt de bal weg. Daar is Nachón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colunga is nu in balbezit. Colunga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Colunga speelt de bal door. Ponianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponianto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Macán de bal. Macán schiet op doel. Abaeto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Colunga is nu in balbezit. Colunga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Kabout - Wanderers Football Club 2:0

38e minuut.
Madincea verovert de bal door een tackle van achteren. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński passt de bal met de wreef. Colunga is nu in balbezit. Colunga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Riiel passt de bal zonder na te denken. Colunga is nu in balbezit. Colunga passt de bal zonder na te denken. Macán is nu in balbezit. Macán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Kabout - Wanderers Football Club 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Kabout 25%, Wanderers Football Club 75%.
Atlético Kabout - Wanderers Football Club 3:0

46e minuut.
Colunga met een sublieme pass. Sánchez Soriano is nu in balbezit. Sánchez Soriano geeft de bal voor. Ponianto heeft problemen om de bal te vangen. Ponianto haalt uit met een fantastische trap. Abaeto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Kabout - Wanderers Football Club 4:0

47e minuut.
Nachón is nu in balbezit. Nachón passt de bal in één keer door. Lopes rent richting de bal. Macán verovert de bal door een tackle van achteren. Macán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Kabout - Wanderers Football Club 5:0

55e minuut.
Macán is nu in balbezit. Macán geeft een hoge lob. Sánchez Soriano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ponianto verovert de bal door een tackle van achteren. Ponianto passt de bal met de wreef. Colunga is nu in balbezit. Colunga schiet op doel. Abaeto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Kabout - Wanderers Football Club 6:0

77e minuut.
Verdonck geeft een hoge lob. Inworp. Alcázar met een snelle inworp. Villanueva Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva Angulo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Gawrysiak trapt de bal weg. Ponianto kopt de bal weg. Macán rent richting de bal. Macán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Kabout 27%, Wanderers Football Club 73%.
Atlético Kabout - Wanderers Football Club 6:0