Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAYER DE MUNCHI maderitos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
García Miranda probeert naar een medespeler te passen. Ballesta bereikt de bal nog maar net als eerste. García Miranda rent richting de bal. Ballesta verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cebrián rent richting de bal. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez Nogueiro rent richting de bal. Pachés rent richting de bal. Pachés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Graus probeert de bal aan de voet te houden. Díez Nogueiro rent richting de bal. Díez Nogueiro probeert naar een medespeler te passen. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYER DE MUNCHI 41%, maderitos 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAYER DE MUNCHI - maderitos 0:0

52e minuut.
Roldán Freire passt de bal met de wreef. Chozas rent richting de bal. García Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Chozas verovert de bal door een tackle van achteren. Chozas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ruiz Ledesma rent richting de bal. Ruiz Ledesma geeft een hoge lob. Klungelig pakt García Miranda de bal. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Burgueña is nu in balbezit. Bautista rent richting de bal. Bautista speelt de bal door. Chozas is nu in balbezit. Chozas schiet op doel. Bilbao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYER DE MUNCHI - maderitos 1:0

73e minuut.
Pachés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebrián bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cebrián moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cebrián kan niet meer verder spelen. Cebrián raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Angulo komt het veld opgelopen.

79e minuut.
García Llamas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villarreal met een snelle inworp. Ballesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
González Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachés verovert de bal door een tackle van achteren. Pachés passt de bal zonder na te denken. Chozas is nu in balbezit. Chozas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYER DE MUNCHI - maderitos 2:0

86e minuut.
Díez Nogueiro heeft problemen om de bal te vangen. Ballesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesta passt de bal in één keer door. Villarreal rent richting de bal. Villarreal haalt uit met een fantastische trap. Bilbao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYER DE MUNCHI 33%, maderitos 67%.
BAYER DE MUNCHI - maderitos 2:0