Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lobzy City CAFC Půlpánov
Def.1 Tactiek 555
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 40.2
solide Schieten goed
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen matig


6e minuut.
Božović rent richting de bal. Božović met een sublieme pass. Chiţul speelt de bal door. Rivarola rent richting de bal. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Božović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva passt de bal met de wreef. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola draait met de bal, schiet en ... Krompholc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Božović geeft een hoge lob. Rivarola kopt de bal weg. Daar is Badowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chiţul heeft problemen om de bal te vangen. Chlastawa speelt de bal door. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dętka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - CAFC Půlpánov 0:1

29e minuut.
Daar is Gomes Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomes Silva geeft de bal voor. Elvira probeert naar een medespeler te passen. Sabolovič rent richting de bal. Sabolovič haalt uit met een fantastische trap. Krompholc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rivarola rent richting de bal. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - CAFC Půlpánov 0:2

32e minuut.
Krompholc trapt de bal weg. Bosinceanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Škvíra de bal. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bosinceanu neemt de hoekschop. Lalinský is nu in balbezit. Lalinský geeft een hoge lob. Dante springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - CAFC Půlpánov 1:2

43e minuut.
Elvira speelt de bal door. Erler met een sublieme pass. Klungelig pakt Partík de bal. Elvira geeft een lange en hoge pass. Gomes Silva springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - CAFC Půlpánov 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lobzy City 70%, CAFC Půlpánov 30%.
FC Lobzy City - CAFC Půlpánov 1:3

46e minuut.
Maschio komt het veld opgelopen. Hrouda komt het veld opgelopen. Aydemir komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Chiţul onderschept slim de pass. Chiţul passt de bal zonder na te denken. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič onderschept slim de pass. Sabolovič draait met de bal, schiet en ... Krompholc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - CAFC Půlpánov 1:4

50e minuut.
Sabolovič verovert de bal door een tackle van achteren. Sabolovič passt de bal met de wreef. Aydemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydemir haalt uit met een fantastische trap. Krompholc probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - CAFC Půlpánov 1:5

54e minuut.
Grzęda rent richting de bal. Aydemir onderschept slim de pass. Aydemir schiet op doel. Sabolovič rent richting de bal. Sabolovič haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Słonina rent richting de bal. Božović onderschept slim de pass. Božović geeft de bal voor. Daar is Sabolovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabolovič draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Grzęda de bal onder controle te krijgen. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul passt de bal in één keer door. Aydemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydemir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Chiţul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiţul krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Erler met een sublieme pass. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydemir rent richting de bal. Aydemir draait met de bal, schiet en ... Krompholc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pecke probeert de bal aan de voet te houden. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Dętka is nu in balbezit. Aydemir onderschept slim de pass. Aydemir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - CAFC Půlpánov 1:6

79e minuut.
Słonina met een sublieme pass. Bosinceanu rent richting de bal. Bosinceanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lara de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap. Canales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Erler verovert de bal door een tackle van achteren. Erler passt de bal in één keer door. Aydemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydemir haalt uit met een fantastische trap. Krompholc bokst de bal weg.

86e minuut.
Partík is nu in balbezit. Partík speelt de bal door. Badowski heeft problemen om de bal te vangen. Aydemir is nu in balbezit. Aydemir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lobzy City 56%, CAFC Půlpánov 44%.
FC Lobzy City - CAFC Půlpánov 1:6