Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The end CAFC Půlpánov
QQQ3x5 Tactiek 555
33% Balbezit 67%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 47.5
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Elvira passt de bal met de wreef. Božović is nu in balbezit. Božović passt de bal zonder na te denken. Chiţul rent richting de bal. Chiţul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Chlastawa geeft een hoge lob. Mocanu rent richting de bal. Božović speelt de bal door. Decorte is nu in balbezit. Decorte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Chiţul met een sublieme pass. Akifli met een sublieme pass. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - CAFC Půlpánov 0:1

8e minuut.
Elvira rent richting de bal. Elvira passt de bal in één keer door. Rivarola rent richting de bal. Rivarola schiet op doel. Lipnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - CAFC Půlpánov 0:2

9e minuut.
Elvira passt de bal in één keer door. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola passt de bal in één keer door. Decorte rent richting de bal. Decorte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Malatesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola onderschept slim de pass. Rivarola passt de bal in één keer door. Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte schiet op doel. Lipnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Rivarola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipnik bokst de bal weg. Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - CAFC Půlpánov 0:3

12e minuut.
Mikulski passt de bal zonder na te denken. Colas is nu in balbezit. Rivarola verovert de bal door een tackle van achteren. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. Lipnik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chlastawa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Akifli de bal. Akifli met een sublieme pass. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Serelepe verovert de bal door een tackle van achteren. Serelepe passt de bal met de wreef. Akifli rent richting de bal. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Akifli probeert naar een medespeler te passen. Chiţul is nu in balbezit. Božović met een sublieme pass. Akifli rent richting de bal. Akifli geeft de bal voor. Lipnik bokst de bal weg. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The end - CAFC Půlpánov 0:4

21e minuut.
Czwonka kopt de bal weg. Jurion rent richting de bal. Jurion geeft een lange en hoge pass. Rivarola rent richting de bal. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - CAFC Půlpánov 0:5

26e minuut.
Akifli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Serelepe de bal. Serelepe geeft een hoge lob. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lipnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Frandina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul geeft een lange en hoge pass. Elvira krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - CAFC Půlpánov 0:6

27e minuut.
Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka onderschept slim de pass. Rivarola onderschept slim de pass. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - CAFC Půlpánov 0:7

28e minuut.
Rivarola verovert de bal door een tackle van achteren. Rivarola passt de bal zonder na te denken. Chiţul met een sublieme pass. Decorte rent richting de bal. Decorte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lipnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Lipnik trapt de bal weg. Božović kopt de bal weg. Elvira heeft problemen om de bal te vangen. Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte draait met de bal, schiet en ... Lipnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - CAFC Půlpánov 0:8

34e minuut.
Akifli verovert de bal door een tackle van achteren. Akifli speelt de bal door. Rivarola rent richting de bal. Rivarola draait met de bal, schiet en ... Lipnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - CAFC Půlpánov 0:9

36e minuut.
Chiţul speelt de bal door. Klungelig pakt Decorte de bal. Frandina rent richting de bal. Decorte onderschept slim de pass. Decorte schiet op doel. Lipnik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - CAFC Půlpánov 0:10

37e minuut.
Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul heeft problemen om de bal te vangen. Chiţul met een sublieme pass. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Božović met een snelle inworp. Chiţul geeft de bal voor. Decorte is nu in balbezit. Decorte haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Malatesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The end - CAFC Půlpánov 0:11

45e minuut.
Serelepe rent richting de bal. Serelepe geeft de bal voor. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola schiet op doel. Lipnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - CAFC Půlpánov 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The end 74%, CAFC Půlpánov 26%.
The end - CAFC Půlpánov 0:12

47e minuut.
Czwonka is nu in balbezit. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa passt de bal zonder na te denken. Akifli is nu in balbezit. Akifli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - CAFC Půlpánov 0:13

48e minuut.
Mikulski passt de bal met de wreef. Mocanu is nu in balbezit. Chiţul begaat een overtreding. Chiţul krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Akifli is nu in balbezit. Božović rent richting de bal. Akifli speelt de bal door. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Malatesta is nu in balbezit. Chiţul onderschept slim de pass. Decorte rent richting de bal. Decorte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Božović is nu in balbezit. Božović met een sublieme pass. Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte draait met de bal, schiet en ... Lipnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - CAFC Půlpánov 0:14

55e minuut.
Božović rent richting de bal. Božović passt de bal zonder na te denken. Akifli geeft een lange en hoge pass. Decorte heeft problemen om de bal te vangen. Decorte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Akifli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa geeft een hoge lob. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul geeft een hoge lob. Lipnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Decorte rent richting de bal. Decorte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - CAFC Půlpánov 0:15

63e minuut.
Škvíra onderschept slim de pass. Škvíra geeft een lange en hoge pass. Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte draait met de bal, schiet en ... Lipnik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Rivarola rent richting de bal. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - CAFC Půlpánov 0:16

80e minuut.
Doeltrap. Lipnik trapt de bal weg van het doel. Czwonka kan de bal niet met de borst controleren. Akifli rent richting de bal. Akifli schiet op doel. Lipnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Rivarola rent richting de bal. Rivarola speelt de bal door. Frandina bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte onderschept slim de pass. Decorte draait met de bal, schiet en ... Lipnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Elvira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Decorte krijgt zijn hoofd ertegen. Czwonka heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Božović rent richting de bal. Božović passt de bal met de wreef. Decorte is nu in balbezit. Decorte draait met de bal, schiet en ... Lipnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - CAFC Půlpánov 0:17

88e minuut.
Chlastawa met een sublieme pass. Decorte heeft problemen om de bal te vangen. Czwonka is nu in balbezit. Rivarola verovert de bal door een tackle van achteren. Rivarola schiet op doel. Lipnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The end 80%, CAFC Půlpánov 20%.
The end - CAFC Půlpánov 0:17