Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lobzy City 1.FK Horní Dunajovice
Def.1 Tactiek lobdrtic
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
44.1 gemiddelde waardering 48.8
solid Schieten very good
solid Passen average
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Pecke geeft de bal voor. Bosinceanu kopt de bal weg. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina geeft een hoge lob. Manfre` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Szaber is nu in balbezit. Szaber geeft een lange en hoge pass. Partík is nu in balbezit. Rak rent richting de bal. Rak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Szaber passt de bal in één keer door. Rak is nu in balbezit. Rak haalt uit met een fantastische trap. Badowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - 1.FK Horní Dunajovice 0:1

15e minuut.
Słonina rent richting de bal. Chukáš onderschept slim de pass. Chukáš passt de bal zonder na te denken. Szaber is nu in balbezit. Szaber haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krompholc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Szaber kopt de bal weg. Słonina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chukáš is nu in balbezit. Rak rent richting de bal. Rak geeft een lange en hoge pass. Krompholc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Kujawski geeft de bal voor. Rak kopt de bal weg. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber draait met de bal, schiet en ... Krompholc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - 1.FK Horní Dunajovice 0:2

38e minuut.
Chukáš rent richting de bal. Chukáš speelt de bal door. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dętka de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lobzy City 61%, 1.FK Horní Dunajovice 39%.
FC Lobzy City - 1.FK Horní Dunajovice 0:2

48e minuut.
Cieślik kopt de bal weg. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła passt de bal in één keer door. Rak rent richting de bal. Rak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lalinský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chukáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Grzęda geeft een lange en hoge pass. Lara maakt een snoekduik en kopt de bal. Manfre` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dante krijgt zijn hoofd ertegen. Manfre` kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Dante rent richting de bal. Kędzior rent richting de bal. Dante verovert de bal door een tackle van achteren. Dante geeft een hoge lob. Lara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bosinceanu is nu in balbezit. Cirilo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bosinceanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dumitru komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Rak geeft een hoge lob. Dumitru is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Grzęda ... Strafschop! Dumitru raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dumitru neemt zijn aanloop. Krompholc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel. Krompholc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bosinceanu met de inworp. Grzęda rent richting de bal. Grzęda probeert naar een medespeler te passen. Lara is nu in balbezit. Lara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Manfre` werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Kędzior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - 1.FK Horní Dunajovice 1:2

76e minuut.
Pecke speelt de bal door. Özdem is nu in balbezit. Özdem geeft een lange en hoge pass. Dumitru krijgt zijn hoofd ertegen. Krompholc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Dante de bal. Özdem verovert de bal door een tackle van achteren. Özdem geeft een lange en hoge pass. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Krompholc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Kujawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kujawski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cirilo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dumitru springt en kopt de bal. Krompholc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - 1.FK Horní Dunajovice 1:3

83e minuut.
Grzęda passt de bal met de wreef. Dante is nu in balbezit. Kędzior rent richting de bal. Dante verovert de bal door een tackle van achteren. Dante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - 1.FK Horní Dunajovice 2:3

86e minuut.
Lalinský geeft een hoge lob. Lara kopt de bal weg. Kędzior geeft een hoge lob. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - 1.FK Horní Dunajovice 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lobzy City 58%, 1.FK Horní Dunajovice 42%.
FC Lobzy City - 1.FK Horní Dunajovice 2:4