Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Creative patriots TEAM neohrozenych zen
Normal Tactiek fatal
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 40.3
slecht Schieten solide
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Cocchi is nu in balbezit. Lanzaat is nu in balbezit. Lanzaat passt de bal zonder na te denken. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dzhingozov passt de bal zonder na te denken. Lanzaat heeft problemen om de bal te vangen. Lanzaat passt de bal zonder na te denken. Daerden bereikt de bal nog maar net als eerste. Daerden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - TEAM neohrozenych zen 0:1

7e minuut.
Ganach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganach geeft een lange en hoge pass. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser draait met de bal, schiet en ... Korál werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - TEAM neohrozenych zen 0:2

8e minuut.
Peroutka passt de bal zonder na te denken. Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov passt de bal met de wreef. Naser is nu in balbezit. Naser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ganach onderschept slim de pass. Ganach probeert naar een medespeler te passen. Daerden rent richting de bal. Daerden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - TEAM neohrozenych zen 0:3

11e minuut.
Pletsch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kulej komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Dzhingozov passt de bal zonder na te denken. Lanzaat rent richting de bal. Lanzaat speelt de bal door. Daerden rent richting de bal. Daerden draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Lanzaat geeft een lange en hoge pass. Daerden heeft problemen om de bal te vangen. Kulej rent richting de bal. Kulej draait met de bal, schiet en ... Korál probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dzhingozov speelt de bal door. Kulej rent richting de bal. Kulej passt de bal zonder na te denken. Daerden is nu in balbezit. Daerden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov passt de bal met de wreef. Šlechta rent richting de bal. Daerden verovert de bal door een tackle van achteren. Daerden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Korál niet meer kan verder spelen. Prosťáček komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Ganach met een snelle inworp. Kulej is nu in balbezit. Met opzet legt Gruntorád zijn tegenspeler op de grond. Gruntorád krijgt een gele kaart. Kulej raakt geblesseerd tijdens het duel. Kulej komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Szmajdziński geeft de bal voor. Kulej rent richting de bal. Gruntorád tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kulej raakt geblesseerd tijdens het duel. Ganach zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chlebek rent richting de bal. Naser onderschept slim de pass. Naser passt de bal zonder na te denken. Daerden bereikt de bal nog maar net als eerste. Daerden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Lanzaat met een snelle inworp. Dzhingozov met een sublieme pass. Daerden is nu in balbezit. Daerden haalt uit met een fantastische trap. Prosťáček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - TEAM neohrozenych zen 0:4

39e minuut.
Păcală geeft een hoge lob. Daar is Šlechta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser haalt uit met een fantastische trap. Prosťáček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - TEAM neohrozenych zen 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creative patriots 84%, TEAM neohrozenych zen 16%.
Creative patriots - TEAM neohrozenych zen 0:5

48e minuut.
Cocchi onderschept slim de pass. Cocchi geeft een hoge lob. Kulej kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Naser de bal onder controle te krijgen. Naser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Dzhingozov speelt de bal door. Daerden rent richting de bal. Daerden passt de bal met de wreef. Naser is nu in balbezit. Naser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Šlechta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganach met een snelle inworp. Kulej is nu in balbezit. Kulej haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Naser rent richting de bal. Naser geeft een lange en hoge pass. Kulej rent richting de bal. Kulej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lanzaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanzaat passt de bal in één keer door. Šlechta is nu in balbezit. Daerden onderschept slim de pass. Daerden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - TEAM neohrozenych zen 0:6

68e minuut.
Chlebek geeft een hoge lob. Ganach kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Daerden de bal onder controle te krijgen. Kulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - TEAM neohrozenych zen 0:7

85e minuut.
Šlechta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganach met een snelle inworp. Kulej rent richting de bal. Kulej geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inworp. Ganach met een snelle inworp. Dzhingozov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Daerden de bal. Daerden draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Doeltrap. Kábrt trapt de bal weg. Ganach kopt de bal weg. Kulej is nu in balbezit. Kulej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - TEAM neohrozenych zen 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creative patriots 74%, TEAM neohrozenych zen 26%.
Creative patriots - TEAM neohrozenych zen 0:8