Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAFC Půlpánov 1.FK Horní Dunajovice
555 Tactiek cafcbeton
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48 gemiddelde waardering 48.4
solide Schieten solide
matig Passen matig
goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Elvira is nu in balbezit. Elvira passt de bal zonder na te denken. Chiţul rent richting de bal. Chiţul draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kędzior de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - 1.FK Horní Dunajovice 1:0

10e minuut.
Škvíra met een sublieme pass. Serelepe heeft problemen om de bal te vangen. Szaber rent richting de bal. Szaber haalt uit met een fantastische trap. Canales werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Chiţul kopt de bal weg. Akifli geeft een hoge lob. Cirilo probeert de bal aan de voet te houden. Decorte rent richting de bal. Decorte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Serelepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak verovert de bal door een tackle van achteren. Rak passt de bal met de wreef. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Özdem verovert de bal door een tackle van achteren. Özdem speelt de bal door. Kujawski probeert naar een medespeler te passen. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAFC Půlpánov 47%, 1.FK Horní Dunajovice 53%.
CAFC Půlpánov - 1.FK Horní Dunajovice 1:0

51e minuut.
Jurion onderschept slim de pass. Jurion geeft de bal voor. Kędzior rent richting de bal. Decorte verovert de bal door een tackle van achteren. Decorte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła met een sublieme pass. Kujawski rent richting de bal. Chukáš rent richting de bal. Chukáš geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rivarola probeert de bal aan de voet te houden. Božović rent richting de bal. Božović passt de bal zonder na te denken. Rivarola rent richting de bal. Rivarola geeft een lange en hoge pass. Manfre` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Dumitru komt het veld opgelopen. Jurion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Božović geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Chlastawa probeert de bal aan de voet te houden. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła passt de bal met de wreef. Rak is nu in balbezit. Rak haalt uit met een fantastische trap. Canales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Dumitru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vanoverschelde komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Decorte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kędzior geeft de bal voor. Jurion kopt de bal weg. Decorte rent richting de bal. Elvira rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kędzior geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jurion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elvira geeft een lange en hoge pass. Decorte springt en kopt de bal. Manfre` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAFC Půlpánov 34%, 1.FK Horní Dunajovice 66%.
CAFC Půlpánov - 1.FK Horní Dunajovice 1:0