Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kluci z plakatu Creative patriots
532 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 19.5
adequate Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Souchota passt de bal met de wreef. Maňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Smékal rent richting de bal. Syreček is nu in balbezit. Syreček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - Creative patriots 1:0

6e minuut.
Štýs is nu in balbezit. Štýs geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wietrzykowski de bal. Karpíšek rent richting de bal. Karpíšek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mravný neemt de hoekschop. Syreček kopt de bal weg. Souchota bereikt de bal nog maar net als eerste. Souchota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Štýs probeert naar een medespeler te passen. Karpíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Houba rent richting de bal. Křesťan is nu in balbezit. Křesťan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kluci z plakatu - Creative patriots 1:1

22e minuut.
Souchota is nu in balbezit. Gruntorád begaat een overtreding. Souchota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Houba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chlebek heeft problemen om de bal te vangen. Syreček bereikt de bal nog maar net als eerste. Syreček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Houba bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpíšek rent richting de bal. Benrahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpíšek onderschept slim de pass. Karpíšek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Miošević is nu in balbezit. Štýs verovert de bal door een tackle van achteren. Štýs passt de bal zonder na te denken. Syreček rent richting de bal. Syreček schiet op doel. Korál verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Maňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Maňák probeert naar een medespeler te passen. Souchota is nu in balbezit. Souchota schiet op doel. Kábrt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Houba bereikt de bal nog maar net als eerste. Houba geeft de bal voor. Mravný rent richting de bal. Mravný geeft een lange en hoge pass. Kábrt heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kluci z plakatu 50%, Creative patriots 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kluci z plakatu - Creative patriots 1:1

54e minuut.
Wietrzykowski rent richting de bal. Karpíšek verovert de bal door een tackle van achteren. Křesťan bereikt de bal nog maar net als eerste. Křesťan haalt uit met een fantastische trap. Karpíšek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Peroutka geeft een lange en hoge pass. Bužinskis probeert de bal aan de voet te houden. Karpíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpíšek haalt uit met een fantastische trap. Záplata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - Creative patriots 1:2

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miošević met de inworp. Maňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Souchota bereikt de bal nog maar net als eerste. Souchota geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mravný speelt de bal door. Klungelig pakt Smékal de bal. Chlebek bereikt de bal nog maar net als eerste. Syreček onderschept slim de pass. Syreček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kluci z plakatu - Creative patriots 2:2

77e minuut.
Maňák passt de bal in één keer door. Šlechta rent richting de bal. Souchota onderschept slim de pass. Souchota draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Wietrzykowski met een sublieme pass. Smékal rent richting de bal. Smékal geeft de bal voor. Bužinskis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Záplata de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - Creative patriots 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kluci z plakatu 43%, Creative patriots 57%.
Kluci z plakatu - Creative patriots 2:3