Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Creative patriots Kluci z plakatu
Normal Tactiek 532
37% Balbezit 63%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 25.8
poor Schieten adequate
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


21e minuut.
Maňák geeft een lange en hoge pass. Šlechta kan de bal niet met de borst controleren. Syreček bereikt de bal nog maar net als eerste. Syreček draait met de bal, schiet en ... Korál werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - Kluci z plakatu 0:1

31e minuut.
Rogozneanu rent richting de bal. Karpíšek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rogozneanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rogozneanu met een snel genomen vrije trap. Syreček rent richting de bal. Syreček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Benrahma rent richting de bal. Křesťan bereikt de bal nog maar net als eerste. Benrahma onderschept slim de pass. Benrahma speelt de bal door. Maňák geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - Kluci z plakatu 0:2

40e minuut.
Wietrzykowski met de inworp. Mravný is nu in balbezit. Mravný passt de bal zonder na te denken. Syreček rent richting de bal. Syreček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bužinskis kan de bal niet met de borst controleren. Karpíšek is nu in balbezit. Bužinskis begaat een overtreding. Bužinskis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creative patriots 66%, Kluci z plakatu 34%.
Creative patriots - Kluci z plakatu 0:2

62e minuut.
Syreček probeert naar een medespeler te passen. Mravný is nu in balbezit. Mravný passt de bal zonder na te denken. Souchota rent richting de bal. Souchota draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Inworp. Mravný met een snelle inworp. Syreček rent richting de bal. Syreček geeft de bal voor. Souchota krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Peroutka is nu in balbezit. Wietrzykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wietrzykowski geeft een lange en hoge pass. Souchota controleert de bal met de borst. Souchota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - Kluci z plakatu 0:3

83e minuut.
Houba rent richting de bal. Houba geeft een lange en hoge pass. Kábrt probeert de bal met de borst te controleren. Syreček bereikt de bal nog maar net als eerste. Syreček draait met de bal, schiet en ... Korál verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Souchota is nu in balbezit. Souchota passt de bal zonder na te denken. Syreček rent richting de bal. Syreček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - Kluci z plakatu 0:4

86e minuut.
Maňák rent richting de bal. Maňák passt de bal in één keer door. Gruntorád is nu in balbezit. Souchota verovert de bal door een tackle van achteren. Souchota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creative patriots 67%, Kluci z plakatu 33%.
Creative patriots - Kluci z plakatu 0:4