Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kongo TeaM TEAM neohrozenych zen
Normal Tactiek fatal
36% Balbezit 64%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 42.7
poor Schieten solid
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Cocchi speelt de bal door. Lanzaat is nu in balbezit. Lanzaat geeft de bal voor. Klungelig pakt Daerden de bal. Daerden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - TEAM neohrozenych zen 0:1

4e minuut.
Daerden rent richting de bal. Pletsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Daerden is nu in balbezit. Pletsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Olejník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daerden is nu in balbezit. Daerden met een sublieme pass. Naser is nu in balbezit. Naser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kolpák met een sublieme pass. Klungelig pakt Pletsch de bal. Pletsch passt de bal in één keer door. Daerden bereikt de bal nog maar net als eerste. Daerden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - TEAM neohrozenych zen 0:2

12e minuut.
Ganach speelt de bal door. Daerden bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolpák speelt de bal door. Pletsch rent richting de bal. Pletsch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - TEAM neohrozenych zen 0:3

16e minuut.
Řeřicha is nu in balbezit. Řeřicha passt de bal in één keer door. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser draait met de bal, schiet en ... Pryčna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - TEAM neohrozenych zen 0:4

17e minuut.
Ganach passt de bal met de wreef. Chroustal is nu in balbezit. Pletsch verovert de bal door een tackle van achteren. Pletsch draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Daerden de bal onder controle te krijgen. Honda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Ganach kopt de bal weg. Kolpák rent richting de bal. Kolpák passt de bal zonder na te denken. Naser is nu in balbezit. Naser haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Kolpák is nu in balbezit. Kolpák passt de bal zonder na te denken. Naser is nu in balbezit. Naser haalt uit met een fantastische trap. Pryčna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lanzaat is nu in balbezit. Lanzaat geeft de bal voor. Daar is Daerden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pletsch is nu in balbezit. Pletsch schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - TEAM neohrozenych zen 0:5

33e minuut.
Kolpák is nu in balbezit. Daerden is nu in balbezit. Kolpák met een sublieme pass. Naser rent richting de bal. Naser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - TEAM neohrozenych zen 0:6

35e minuut.
Ganach is nu in balbezit. Ganach passt de bal met de wreef. Řeřicha rent richting de bal. Pletsch onderschept slim de pass. Pletsch met een sublieme pass. Honda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daerden rent richting de bal. Daerden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - TEAM neohrozenych zen 0:7

37e minuut.
Ganach met een sublieme pass. Pletsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejník bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletsch verovert de bal door een tackle van achteren. Pletsch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chroustal rent richting de bal. Ganach verovert de bal door een tackle van achteren. Ganach passt de bal met de wreef. Daerden bereikt de bal nog maar net als eerste. Daerden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - TEAM neohrozenych zen 0:8

43e minuut.
Lanzaat geeft de bal voor. Pletsch kopt de bal weg. Daar is Štefl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daerden is nu in balbezit. Daerden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - TEAM neohrozenych zen 0:9

44e minuut.
Kolpák rent richting de bal. Kolpák speelt de bal door. Daerden is nu in balbezit. Naser rent richting de bal. Naser schiet op doel. Honda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - TEAM neohrozenych zen 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kongo TeaM 73%, TEAM neohrozenych zen 27%.
Kongo TeaM - TEAM neohrozenych zen 0:10

53e minuut.
Pryčna is nu in balbezit. Naser onderschept slim de pass. Daerden rent richting de bal. Daerden schiet op doel. Honda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - TEAM neohrozenych zen 0:11

61e minuut.
Daar is Cocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocchi passt de bal zonder na te denken. Daerden rent richting de bal. Naser rent richting de bal. Naser schiet op doel. Honda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Pryčna geeft de bal voor. Inworp. Lanzaat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naser heeft problemen om de bal te vangen. Naser geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ganach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganach geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pryčna de bal. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Chroustal passt de bal met de wreef. Řeřicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Daerden onderschept slim de pass. Pletsch is nu in balbezit. Pletsch draait met de bal, schiet en ... Honda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ganach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Naser is nu in balbezit. Naser haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Štefl de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Naser krijgt zijn hoofd ertegen. Honda probeert naar een medespeler te passen. Păcală speelt de bal door. Klungelig pakt Naser de bal. Naser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kolpák kopt de bal weg. Daar is Daerden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pletsch is nu in balbezit. Pletsch haalt uit met een fantastische trap. Honda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Naser is nu in balbezit. Naser geeft de bal voor. Daerden rent richting de bal. Daerden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - TEAM neohrozenych zen 0:12

74e minuut.
Ganach passt de bal met de wreef. Naser rent richting de bal. Daerden heeft problemen om de bal te vangen. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Daerden bereikt de bal nog maar net als eerste. Daerden probeert naar een medespeler te passen. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Daerden is nu in balbezit. Daerden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - TEAM neohrozenych zen 0:13

77e minuut.
Lanzaat onderschept slim de pass. Lanzaat met een sublieme pass. Daerden bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Daerden de bal. Daerden haalt uit met een fantastische trap. Honda bokst de bal weg.

80e minuut.
Kolpák geeft een lange en hoge pass. Horký probeert de bal aan de voet te houden. Daerden bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pletsch rent richting de bal. Pletsch passt de bal in één keer door. Naser is nu in balbezit. Daerden is nu in balbezit. Daerden schiet op doel. Honda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Pryčna geeft een hoge lob. Inworp. Lanzaat met de inworp. Naser rent richting de bal. Naser geeft een lange en hoge pass. Honda bokst de bal weg.

90e minuut.
Daerden bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletsch rent richting de bal. Daerden rent richting de bal. Pletsch rent richting de bal. Pletsch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - TEAM neohrozenych zen 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kongo TeaM 75%, TEAM neohrozenych zen 25%.
Kongo TeaM - TEAM neohrozenych zen 0:14