Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kluci z plakatu 1.FK Horní Dunajovice
532 Tactiek eddrtic
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 44.9
average Schieten very good
poor Passen adequate
average Verdedigen very good


8e minuut.
Syreček rent richting de bal. Özdem verovert de bal door een tackle van achteren. Özdem passt de bal zonder na te denken. Rak rent richting de bal. Rak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Rak heeft problemen om de bal te vangen. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bužinskis de bal onder controle te krijgen. Záplata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - 1.FK Horní Dunajovice 0:1

18e minuut.
Rak is nu in balbezit. Rak passt de bal in één keer door. Rogozneanu rent richting de bal. Szaber verovert de bal door een tackle van achteren. Szaber schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Houba is nu in balbezit. Houba passt de bal in één keer door. Rogozneanu probeert de bal aan de voet te houden. Szaber is nu in balbezit. Szaber haalt uit met een fantastische trap. Záplata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Özdem met een sublieme pass. Chukáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukáš geeft een lange en hoge pass. Daar is Rogozneanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rak met een sublieme pass. Kujawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski speelt de bal door. Szaber rent richting de bal. Szaber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Chukáš met een sublieme pass. Đenović rent richting de bal. Đenović passt de bal zonder na te denken. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Szaber passt de bal met de wreef. Souchota is nu in balbezit. Özdem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özdem krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kluci z plakatu 67%, 1.FK Horní Dunajovice 33%.
Kluci z plakatu - 1.FK Horní Dunajovice 0:1

46e minuut.
Ciuciła met een sublieme pass. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Benrahma rent richting de bal. Rak onderschept slim de pass. Rak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - 1.FK Horní Dunajovice 0:2

50e minuut.
Chukáš rent richting de bal. Chukáš passt de bal met de wreef. Szaber is nu in balbezit. Szaber haalt uit met een fantastische trap. Záplata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - 1.FK Horní Dunajovice 0:3

51e minuut.
Mravný is nu in balbezit. Rak verovert de bal door een tackle van achteren. Rak passt de bal met de wreef. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - 1.FK Horní Dunajovice 0:4

55e minuut.
Chukáš verovert de bal door een tackle van achteren. Chukáš passt de bal zonder na te denken. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber schiet op doel. Záplata probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Đenović is nu in balbezit. Đenović geeft een hoge lob. Daar is Benrahma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaber rent richting de bal. Szaber draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - 1.FK Horní Dunajovice 0:5

61e minuut.
Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber passt de bal in één keer door. Rak rent richting de bal. Chukáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukáš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Dumitru komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Đenović probeert naar een medespeler te passen. Houba is nu in balbezit. Dumitru verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitru schiet op doel. Záplata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

73e minuut.
Rak heeft problemen om de bal te vangen. Rak passt de bal met de wreef. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel. Záplata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - 1.FK Horní Dunajovice 0:6

77e minuut.
Houba is nu in balbezit. Chukáš onderschept slim de pass. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - 1.FK Horní Dunajovice 0:7

79e minuut.
Wietrzykowski kopt de bal weg. Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła passt de bal in één keer door. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdem met een sublieme pass. Đenović probeert naar een medespeler te passen. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak haalt uit met een fantastische trap. Miošević heeft problemen om de bal te vangen. Đenović rent richting de bal. Đenović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kluci z plakatu 81%, 1.FK Horní Dunajovice 19%.
Kluci z plakatu - 1.FK Horní Dunajovice 0:7