Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Creative patriots CAFC Půlpánov
Normal Tactiek 555
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 40.7
slecht Schieten solide
matig Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul passt de bal zonder na te denken. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - CAFC Půlpánov 0:1

8e minuut.
Elvira rent richting de bal. Elvira speelt de bal door. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva schiet op doel. Rivarola probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rivarola geeft de bal voor. Elvira probeert de bal aan de voet te houden. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič draait met de bal, schiet en ... Korál probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gruntorád is nu in balbezit. Gruntorád geeft een hoge lob. Chlastawa kopt de bal weg. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rivarola rent richting de bal. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola is nu in balbezit. Sabolovič is nu in balbezit. Sabolovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - CAFC Půlpánov 0:2

16e minuut.
Karpíšek speelt de bal door. Klungelig pakt Křesťan de bal. Sabolovič onderschept slim de pass. Sabolovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - CAFC Půlpánov 0:3

18e minuut.
Gomes Silva rent richting de bal. Božović geeft een hoge lob. Smékal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sabolovič rent richting de bal. Sabolovič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chiţul passt de bal zonder na te denken. Rivarola is nu in balbezit. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Prouza is nu in balbezit. Elvira verovert de bal door een tackle van achteren. Elvira met een sublieme pass. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič draait met de bal, schiet en ... Korál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gomes Silva geeft een hoge lob. Chiţul springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Gomes Silva geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Elvira de bal onder controle te krijgen. Sabolovič is nu in balbezit. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. Korál bokst de bal weg. Sabolovič krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - CAFC Půlpánov 0:4

34e minuut.
Daar is Chiţul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţul passt de bal zonder na te denken. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič haalt uit met een fantastische trap. Korál bokst de bal weg. Gomes Silva is nu in balbezit. Gomes Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - CAFC Půlpánov 0:5

41e minuut.
Doeltrap. Šlechta trapt de bal weg. Gomes Silva kopt de bal weg. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gomes Silva kopt de bal weg. Sabolovič probeert de bal aan de voet te houden. Šlechta is nu in balbezit. Sabolovič onderschept slim de pass. Sabolovič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Korál trapt de bal weg van het doel. Inworp. Elvira met een snelle inworp. Božović bereikt de bal nog maar net als eerste. Božović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Korál trapt de bal weg. Elvira kopt de bal weg. Smékal kan de bal niet met de borst controleren. Rivarola rent richting de bal. Rivarola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Korál met een harde bal richting middenveld. Inworp. Erler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Božović rent richting de bal. Božović geeft een lange en hoge pass. Korál probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šlechta heeft problemen om de bal te vangen. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - CAFC Půlpánov 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creative patriots 81%, CAFC Půlpánov 19%.
Creative patriots - CAFC Půlpánov 0:6

46e minuut.
Gomes Silva heeft problemen om de bal te vangen. Gomes Silva probeert naar een medespeler te passen. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Chiţul probeert naar een medespeler te passen. Elvira is nu in balbezit. Elvira probeert naar een medespeler te passen. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Rivarola rent richting de bal. Chiţul met een sublieme pass. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - CAFC Půlpánov 0:7

57e minuut.
Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva met een sublieme pass. Chiţul speelt de bal door. Rivarola rent richting de bal. Rivarola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Božović kopt de bal weg. Elvira controleert de bal met de borst. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul haalt uit met een fantastische trap. Sabolovič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - CAFC Půlpánov 0:8

62e minuut.
Sabolovič verovert de bal door een tackle van achteren. Sabolovič passt de bal zonder na te denken. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. Korál maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - CAFC Půlpánov 0:9

65e minuut.
Božović is nu in balbezit. Božović passt de bal met de wreef. Gomes Silva speelt de bal door. Rivarola heeft problemen om de bal te vangen. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sabolovič raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aydemir komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Korál met een harde bal richting middenveld. Chlastawa kopt de bal weg. Šlechta rent richting de bal. Aydemir onderschept slim de pass. Aydemir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Erler speelt de bal door. Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira met een sublieme pass. Rivarola rent richting de bal. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - CAFC Půlpánov 0:10

71e minuut.
Chlastawa met een sublieme pass. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva met een sublieme pass. Aydemir is nu in balbezit. Aydemir haalt uit met een fantastische trap. Korál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Chiţul de bal. Aydemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydemir passt de bal met de wreef. Rivarola rent richting de bal. Gomes Silva met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Aydemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva probeert naar een medespeler te passen. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul draait met de bal, schiet en ... Korál bokst de bal weg. Elvira rent richting de bal. Elvira geeft de bal voor. Gomes Silva geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - CAFC Půlpánov 0:11

80e minuut.
Chlastawa probeert naar een medespeler te passen. Gomes Silva is nu in balbezit. Chlebek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes Silva geeft de bal voor. Korál bokst de bal weg.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Gruntorád de bal onder controle te krijgen. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydemir rent richting de bal. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - CAFC Půlpánov 0:12

87e minuut.
Klungelig pakt Chiţul de bal. Šlechta rent richting de bal. Chiţul onderschept slim de pass. Chiţul draait met de bal, schiet en ... Korál probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - CAFC Půlpánov 0:13

90e minuut.
Klungelig pakt Smékal de bal. Božović bereikt de bal nog maar net als eerste. Božović met een sublieme pass. Aydemir is nu in balbezit. Aydemir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creative patriots 82%, CAFC Půlpánov 18%.
Creative patriots - CAFC Půlpánov 0:13