Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAFC Půlpánov Creative patriots
555 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 19.7
very good Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Božović passt de bal zonder na te denken. Chiţul met een sublieme pass. Rivarola is nu in balbezit. Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Elvira is nu in balbezit. Elvira passt de bal in één keer door. Daar is Decorte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decorte draait met de bal, schiet en ... Šlechta onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Šlechta geeft een hoge lob. Daar is Škvíra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škvíra geeft een hoge lob. Decorte is nu in balbezit. Decorte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Creative patriots 1:0

10e minuut.
Hrouda met een snelle inworp. Elvira heeft problemen om de bal te vangen. Elvira met een sublieme pass. Chiţul rent richting de bal. Chiţul geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Akifli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kábrt de bal onder controle te krijgen. Chiţul rent richting de bal. Decorte rent richting de bal. Decorte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Škvíra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rivarola de bal. Decorte is nu in balbezit. Decorte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte rent richting de bal. Chiţul speelt de bal door. Rivarola rent richting de bal. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Creative patriots 2:0

25e minuut.
Elvira passt de bal met de wreef. Šlechta bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte onderschept slim de pass. Decorte haalt uit met een fantastische trap. Korál maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Creative patriots 3:0

26e minuut.
Inworp. Elvira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prouza rent richting de bal. Božović bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Korál met een harde bal richting middenveld. Elvira kopt de bal weg. Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte schiet op doel. Šlechta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korál speelt de bal door. Prouza kopt de bal weg. Hrouda probeert de bal aan de voet te houden. Štýs rent richting de bal. Štýs geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Božović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Akifli de bal. Chiţul is nu in balbezit. Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Creative patriots 4:0

37e minuut.
Hrouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrouda probeert naar een medespeler te passen. Serelepe met een sublieme pass. Daar is Rivarola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte is nu in balbezit. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte is nu in balbezit. Decorte schiet op doel. Korál probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Elvira is nu in balbezit. Elvira geeft de bal voor. Decorte is nu in balbezit. Decorte schiet op doel. Korál maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Creative patriots 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAFC Půlpánov 19%, Creative patriots 81%.
CAFC Půlpánov - Creative patriots 5:0

47e minuut.
Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira is nu in balbezit. Elvira met een sublieme pass. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul passt de bal met de wreef. Rivarola heeft problemen om de bal te vangen. Decorte rent richting de bal. Decorte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kábrt rent richting de bal. Elvira is nu in balbezit. Elvira schiet op doel. Korál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Kábrt verovert de bal door een tackle van achteren. Kábrt geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Elvira zal de hoekschop nemen. Decorte kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Decorte is nu in balbezit. Akifli rent richting de bal. Akifli passt de bal met de wreef. Rivarola rent richting de bal. Rivarola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Elvira geeft een lange en hoge pass. Chlebek heeft problemen om de bal te vangen. Rivarola kopt de bal weg. Decorte is nu in balbezit. Decorte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Creative patriots 6:0

56e minuut.
Peroutka onderschept slim de pass. Peroutka met een sublieme pass. Šlechta bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte onderschept slim de pass. Decorte haalt uit met een fantastische trap. Korál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Creative patriots 7:0

61e minuut.
Rivarola heeft problemen om de bal te vangen. Decorte is nu in balbezit. Chiţul is nu in balbezit. Decorte rent richting de bal. Decorte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Creative patriots 8:0

62e minuut.
Chiţul passt de bal in één keer door. Rivarola rent richting de bal. Decorte rent richting de bal. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Creative patriots 9:0

73e minuut.
Božović met de inworp. Elvira probeert naar een medespeler te passen. Akifli speelt de bal door. Chiţul rent richting de bal. Chiţul geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola passt de bal in één keer door. Božović met een sublieme pass. Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Creative patriots 10:0

81e minuut.
Božović met een sublieme pass. Chlastawa geeft een lange en hoge pass. Elvira geeft een hoge lob. Klungelig pakt Akifli de bal. Akifli schiet op doel. Korál verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Akifli zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Chiţul de bal. Decorte rent richting de bal. Decorte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira schiet op doel. Korál werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Creative patriots 11:0

88e minuut.
Rivarola passt de bal in één keer door. Elvira speelt de bal door. Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte draait met de bal, schiet en ... Korál maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Creative patriots 12:0

90e minuut.
Akifli rent richting de bal. Akifli passt de bal zonder na te denken. Daar is Rivarola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decorte is nu in balbezit. Decorte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAFC Půlpánov 25%, Creative patriots 75%.
CAFC Půlpánov - Creative patriots 12:0