Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kongo TeaM FC Lobzy City
Normal Tactiek Def.1
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
4 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 44.9
slecht Schieten solide
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Lalinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Chroustal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chroustal met een sublieme pass. Klungelig pakt Horymír de bal. Horymír haalt uit met een fantastische trap. Jursa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - FC Lobzy City 1:0

10e minuut.
Daar is Bosinceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara rent richting de bal. Bosinceanu geeft een lange en hoge pass. Dante controleert de bal met de borst. Dante schiet op doel. Honda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Olejník met een snelle inworp. Lalinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalinský speelt de bal door. Dante is nu in balbezit. Dante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante passt de bal in één keer door. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Dante is nu in balbezit. Dante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kongo TeaM - FC Lobzy City 1:1

20e minuut.
Horymír rent richting de bal. Horymír probeert naar een medespeler te passen. Dante is nu in balbezit. Dante draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Řeřicha de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - FC Lobzy City 1:2

23e minuut.
Lalinský passt de bal zonder na te denken. Chroustal geeft de bal voor. Klungelig pakt Partík de bal. Vrabec is nu in balbezit. Vrabec draait met de bal, schiet en ... Jursa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Lalinský rent richting de bal. Lalinský geeft de bal voor. Dante rent richting de bal. Dante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Słonina rent richting de bal. Štefl rent richting de bal. Słonina verovert de bal door een tackle van achteren. Słonina geeft een hoge lob. Dante krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bosinceanu geeft de bal voor. Daar is Dante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Pryčna de bal. Dante is nu in balbezit. Dante haalt uit met een fantastische trap. Honda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - FC Lobzy City 1:3

42e minuut.
Pecke onderschept slim de pass. Pecke passt de bal met de wreef. Lalinský met een sublieme pass. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - FC Lobzy City 1:4

43e minuut.
Horymír rent richting de bal. Dante onderschept slim de pass. Štefl rent richting de bal. Dante verovert de bal door een tackle van achteren. Dante haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kongo TeaM 74%, FC Lobzy City 26%.
Kongo TeaM - FC Lobzy City 1:4

48e minuut.
Bosinceanu met een sublieme pass. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Lara passt de bal zonder na te denken. Dante rent richting de bal. Dante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Dante is nu in balbezit. Dante passt de bal met de wreef. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - FC Lobzy City 1:5

58e minuut.
Švejdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Bosinceanu rent richting de bal. Bosinceanu geeft een lange en hoge pass. Dante maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - FC Lobzy City 1:6

62e minuut.
Grzęda speelt de bal door. Słonina rent richting de bal. Słonina passt de bal met de wreef. Bosinceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosinceanu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Honda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Partík kopt de bal weg. Daar is Bosinceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosinceanu passt de bal met de wreef. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante schiet op doel. Honda bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - FC Lobzy City 1:7

67e minuut.
Vrabec is nu in balbezit. Partík verovert de bal door een tackle van achteren. Partík geeft een hoge lob. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lalinský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Carlo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Słonina verovert de bal door een tackle van achteren. Słonina met een sublieme pass. Dante is nu in balbezit. Dante draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - FC Lobzy City 1:8

75e minuut.
Chroustal met een sublieme pass. De Carlo rent richting de bal. De Carlo geeft een lange en hoge pass. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Klungelig pakt Dante de bal. Olejník is nu in balbezit. Met opzet legt Dante zijn tegenspeler op de grond. Dante krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Klungelig pakt De Carlo de bal. De Carlo geeft een lange en hoge pass. Grzęda kopt de bal weg. Dante kan de bal niet met de borst controleren. Dante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - FC Lobzy City 1:9

83e minuut.
Štefl speelt de bal door. Słonina probeert naar een medespeler te passen. Grzęda speelt de bal door. Bosinceanu rent richting de bal. Bosinceanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is De Carlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Carlo speelt de bal door. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel. Pryčna onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Švejdík is nu in balbezit. Bosinceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bosinceanu speelt de bal door. Słonina rent richting de bal. Słonina schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - FC Lobzy City 1:10

87e minuut.
Řeřicha met een sublieme pass. De Carlo met een sublieme pass. Olejník onderschept slim de pass. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kongo TeaM 83%, FC Lobzy City 17%.
Kongo TeaM - FC Lobzy City 1:10