Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lobzy City Kongo TeaM
Def.1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 18.3
zeer goed Schieten slecht
uitstekend Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Słonina rent richting de bal. Słonina passt de bal in één keer door. Bosinceanu is nu in balbezit. Bosinceanu geeft een hoge lob. Dante springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Honda trapt de bal weg. Słonina kopt de bal weg. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dante heeft problemen om de bal te vangen. Chroustal rent richting de bal. Słonina onderschept slim de pass. Słonina geeft een hoge lob. Lara krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Kongo TeaM 1:0

12e minuut.
Řeřicha geeft de bal voor. Klungelig pakt Grzęda de bal. Grzęda geeft een hoge lob. Lara krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Kongo TeaM 2:0

13e minuut.
Lara passt de bal zonder na te denken. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Chroustal rent richting de bal. Dante verovert de bal door een tackle van achteren. Dante draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Řeřicha is nu in balbezit. Dante rent richting de bal. Dante passt de bal met de wreef. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Kongo TeaM 3:0

33e minuut.
Grzęda probeert naar een medespeler te passen. Słonina probeert naar een medespeler te passen. Lara probeert de bal met de borst te controleren. Lara haalt uit met een fantastische trap. Honda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lalinský rent richting de bal. Lalinský geeft de bal voor. Klungelig pakt Lara de bal. Lara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Honda met een harde bal richting middenveld. Olejník kopt de bal weg. Daar is Štefl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Kongo TeaM 4:0

40e minuut.
Słonina kopt de bal weg. Daar is Pryčna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap. Honda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Kongo TeaM 5:0

43e minuut.
Bosinceanu speelt de bal door. Słonina is nu in balbezit. Słonina passt de bal zonder na te denken. Dante rent richting de bal. Dante schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lobzy City 17%, Kongo TeaM 83%.
FC Lobzy City - Kongo TeaM 5:0

50e minuut.
Grzęda probeert naar een medespeler te passen. Bosinceanu rent richting de bal. Bosinceanu geeft de bal voor. Daar is Řeřicha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lalinský zal de hoekschop nemen. Honda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Lara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pecke geeft de bal voor. Švejdík heeft problemen om de bal te vangen. Bosinceanu is nu in balbezit. Bosinceanu geeft de bal voor. Dante krijgt zijn hoofd ertegen. Honda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Lalinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalinský passt de bal in één keer door. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Kongo TeaM 6:0

64e minuut.
Pecke passt de bal met de wreef. Lalinský is nu in balbezit. Lalinský passt de bal zonder na te denken. Dante heeft problemen om de bal te vangen. Dante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Partík met een sublieme pass. Klungelig pakt Lara de bal. Lara geeft de bal voor. Klungelig pakt Dante de bal. Dante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Štefl is nu in balbezit. Słonina verovert de bal door een tackle van achteren. Słonina speelt de bal door. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lara passt de bal in één keer door. Bosinceanu is nu in balbezit. Bosinceanu met een sublieme pass. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Kongo TeaM 7:0

75e minuut.
Słonina is nu in balbezit. Dante is nu in balbezit. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante is nu in balbezit. Dante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Partík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Partík geeft een hoge lob. Pryčna rent richting de bal. Dante onderschept slim de pass. Dante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Kongo TeaM 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lobzy City 15%, Kongo TeaM 85%.
FC Lobzy City - Kongo TeaM 8:0