Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FK Horní Dunajovice TEAM neohrozenych zen
eddrtic Tactiek fatal
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 43.8
matig Schieten solide
zwak Passen matig
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Păcală geeft een hoge lob. Naser rent richting de bal. Romero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Naser raakt geblesseerd tijdens het duel. Kolpák kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kazanecki bokst de bal weg. Lanzaat rent richting de bal. Lanzaat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - TEAM neohrozenych zen 0:1

6e minuut.
Dumitru kopt de bal weg. Kolpák probeert naar een medespeler te passen. Huys probeert de bal aan de voet te houden. Daerden is nu in balbezit. Daerden schiet op doel. Kazanecki bokst de bal weg.

7e minuut.
Kolpák is nu in balbezit. Kolpák passt de bal zonder na te denken. Lanzaat is nu in balbezit. Lanzaat geeft een hoge lob. Kazanecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - TEAM neohrozenych zen 0:2

18e minuut.
Kolpák geeft een hoge lob. Szatan is nu in balbezit. Pletsch onderschept slim de pass. Pletsch haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - TEAM neohrozenych zen 0:3

19e minuut.
Kolodin is nu in balbezit. Kolodin geeft de bal voor. Naser kan de bal niet met de borst controleren. Naser draait met de bal, schiet en ... Kazanecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ganach passt de bal met de wreef. Szatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatan geeft de bal voor. Klungelig pakt Daerden de bal. Daerden schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Josefsson speelt de bal door. Kolpák is nu in balbezit. Kolpák geeft de bal voor. Daerden bereikt de bal nog maar net als eerste. Daerden draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Vanoverschelde passt de bal met de wreef. Dumitru heeft problemen om de bal te vangen. Piispanen maakt een afschuwelijke overtreding. Piispanen krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Ganach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganach geeft een hoge lob. Daerden rent richting de bal. Daerden draait met de bal, schiet en ... Kazanecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - TEAM neohrozenych zen 0:4

37e minuut.
Pletsch is nu in balbezit. Gleenewinkel verovert de bal door een tackle van achteren. Gleenewinkel met een sublieme pass. Daerden rent richting de bal. Daerden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daerden bereikt de bal nog maar net als eerste. Daerden draait met de bal, schiet en ... Kazanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Naser is nu in balbezit. Huys is nu in balbezit. Daerden verovert de bal door een tackle van achteren. Daerden haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - TEAM neohrozenych zen 0:5

41e minuut.
Kazanecki probeert naar een medespeler te passen. Păcală speelt de bal door. Kolpák met een sublieme pass. Klungelig pakt Pletsch de bal. Pletsch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Pletsch rent richting de bal. Gleenewinkel begaat een overtreding. Pletsch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kolpák met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Naser de bal. Josefsson rent richting de bal. Lanzaat verovert de bal door een tackle van achteren. Lanzaat haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FK Horní Dunajovice 75%, TEAM neohrozenych zen 25%.
1.FK Horní Dunajovice - TEAM neohrozenych zen 0:5

52e minuut.
Păcală verovert de bal door een tackle van achteren. Kolpák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolpák passt de bal zonder na te denken. Naser rent richting de bal. Naser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Cocchi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Romero de bal. Naser rent richting de bal. Naser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Szatan geeft een lange en hoge pass. Piispanen heeft problemen om de bal te vangen. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel. Paal! Reistad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Szaber komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Vanoverschelde passt de bal in één keer door. Kolodin is nu in balbezit. Kolodin met een sublieme pass. Daar is Szaber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lanzaat onderschept slim de pass. Lanzaat passt de bal zonder na te denken. Naser is nu in balbezit. Daerden bereikt de bal nog maar net als eerste. Daerden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Josefsson geeft een lange en hoge pass. Szaber is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szmajdziński. Szmajdziński krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Cocchi geeft de bal voor. Romero heeft problemen om de bal te vangen. Huys is nu in balbezit. Daerden onderschept slim de pass. Daerden haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kazanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Kazanecki met een harde bal richting middenveld. Daar is Kolpák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Josefsson speelt de bal door. Daerden bereikt de bal nog maar net als eerste. Daerden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Naser speelt de bal door. Szatan rent richting de bal. Pletsch onderschept slim de pass. Pletsch haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - TEAM neohrozenych zen 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FK Horní Dunajovice 66%, TEAM neohrozenych zen 34%.
1.FK Horní Dunajovice - TEAM neohrozenych zen 0:6