Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM neohrozenych zen 1.FK Horní Dunajovice
fatal Tactiek eddrtic
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 49.2
good Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen very good


5e minuut.
Kujawski kopt de bal weg. Szmajdziński controleert de bal met de borst. Szmajdziński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Naser de bal. Naser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Đenović rent richting de bal. Đenović probeert naar een medespeler te passen. Chukáš speelt de bal door. Klungelig pakt Rak de bal. Rak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kujawski geeft een hoge lob. Rak is nu in balbezit. Met opzet legt Păcală zijn tegenspeler op de grond. Păcală krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Özdem passt de bal zonder na te denken. Chukáš rent richting de bal. Chukáš passt de bal zonder na te denken. Szaber is nu in balbezit. Szaber schiet op doel. Reistad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Lanzaat met een sublieme pass. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak passt de bal zonder na te denken. Szaber is nu in balbezit. Szaber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM neohrozenych zen 66%, 1.FK Horní Dunajovice 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TEAM neohrozenych zen - 1.FK Horní Dunajovice 0:0

50e minuut.
Naser rent richting de bal. Cirilo rent richting de bal. Naser onderschept slim de pass. Naser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM neohrozenych zen - 1.FK Horní Dunajovice 1:0

53e minuut.
Lanzaat rent richting de bal. Lanzaat geeft de bal voor. Kolpák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kulej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM neohrozenych zen - 1.FK Horní Dunajovice 2:0

59e minuut.
Piispanen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cieślik met een snelle inworp. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Dumitru komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Păcală geeft de bal voor. Manfre` speelt de bal door. Ganach kopt de bal weg. Pletsch is nu in balbezit. Pletsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pletsch kopt de bal weg. Cirilo heeft problemen om de bal te vangen. Cirilo geeft de bal voor. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Reistad bokst de bal weg.

80e minuut.
Cieślik met de inworp. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła geeft een hoge lob. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kujawski geeft een hoge lob. Piispanen heeft problemen om de bal te vangen. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM neohrozenych zen - 1.FK Horní Dunajovice 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM neohrozenych zen 54%, 1.FK Horní Dunajovice 46%.
TEAM neohrozenych zen - 1.FK Horní Dunajovice 2:1