Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lobzy City Creative patriots
Def.1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 20.5
goed Schieten slecht
solide Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kábrt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bosinceanu met een snelle inworp. Grzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzęda geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Kábrt rent richting de bal. Słonina verovert de bal door een tackle van achteren. Słonina speelt de bal door. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel. Korál verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Carlo is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Bosinceanu geeft een hoge lob. Kábrt kopt de bal weg. Klungelig pakt Chlebek de bal. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel. Korál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt De Carlo de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Creative patriots 1:0

14e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara passt de bal zonder na te denken. Bosinceanu heeft problemen om de bal te vangen. Bosinceanu geeft een hoge lob. Šlechta kopt de bal weg. Korál bokst de bal weg. Daar is Šlechta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Carlo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Carlo schiet op doel. Korál probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Creative patriots 2:0

22e minuut.
Peroutka rent richting de bal. Krompholc onderschept slim de pass. Bosinceanu is nu in balbezit. Bosinceanu geeft een lange en hoge pass. De Carlo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Creative patriots 3:0

27e minuut.
De Carlo is nu in balbezit. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina met een sublieme pass. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap. Korál probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap. Korál maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Creative patriots 4:0

36e minuut.
Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina speelt de bal door. Bosinceanu met een sublieme pass. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel. Korál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt De Carlo de bal. De Carlo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Šlechta geeft een hoge lob. Dętka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dętka geeft een lange en hoge pass. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ... Korál verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Słonina is nu in balbezit. Słonina passt de bal zonder na te denken. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lobzy City 28%, Creative patriots 72%.
FC Lobzy City - Creative patriots 4:0

54e minuut.
Šlechta bereikt de bal nog maar net als eerste. De Carlo onderschept slim de pass. De Carlo passt de bal zonder na te denken. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Creative patriots 5:0

61e minuut.
Pecke kopt de bal weg. De Carlo is nu in balbezit. De Carlo geeft een hoge lob. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Creative patriots 6:0

65e minuut.
Partík heeft problemen om de bal te vangen. Partík geeft de bal voor. Bosinceanu speelt de bal door. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel. Korál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Dętka geeft een lange en hoge pass. Daar is Gruntorád, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Partík bereikt de bal nog maar net als eerste. De Carlo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Carlo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Creative patriots 7:0

68e minuut.
Partík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Carlo is nu in balbezit. De Carlo geeft een hoge lob. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Creative patriots 8:0

70e minuut.
Chlebek probeert de bal met de borst te controleren. Bosinceanu rent richting de bal. Bosinceanu probeert naar een medespeler te passen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De Carlo rent richting de bal. De Carlo haalt uit met een fantastische trap. Korál bokst de bal weg. De Carlo rent richting de bal. De Carlo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Creative patriots 9:0

73e minuut.
Pecke geeft de bal voor. Chlebek heeft problemen om de bal te vangen. Bosinceanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lara de bal. Lara geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is De Carlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara is nu in balbezit. Lara geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korál speelt de bal door. Pecke kopt de bal weg. De Carlo heeft problemen om de bal te vangen. Partík bereikt de bal nog maar net als eerste. Partík geeft een hoge lob. Korál bokst de bal weg.

75e minuut.
Šlechta geeft een hoge lob. Inworp. Partík met een snelle inworp. Grzęda is nu in balbezit. Grzęda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Chlebek rent richting de bal. Bosinceanu onderschept slim de pass. Bosinceanu probeert naar een medespeler te passen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Partík is nu in balbezit. Šlechta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Partík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Słonina legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Korál maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Creative patriots 10:0

90e minuut.
Šlechta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Partík met de inworp. Grzęda geeft de bal voor. Lara maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Creative patriots 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lobzy City 12%, Creative patriots 88%.
FC Lobzy City - Creative patriots 11:0