Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Creative patriots FC Lobzy City
Normal Tactiek Def.1
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 44.1
poor Schieten very good
weak Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Słonina probeert naar een medespeler te passen. Bosinceanu is nu in balbezit. Bosinceanu passt de bal met de wreef. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ... Korál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Šlechta de bal. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap. Korál probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - FC Lobzy City 0:1

13e minuut.
Prouza rent richting de bal. Słonina onderschept slim de pass. Słonina speelt de bal door. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gruntorád rent richting de bal. Lalinský verovert de bal door een tackle van achteren. Lalinský met een sublieme pass. Klungelig pakt Lara de bal. Lara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dante is nu in balbezit. Dante schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Korál trapt de bal weg van het doel. Słonina kopt de bal weg. Dante rent richting de bal. Dante haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Grzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Grzęda geeft de bal voor. Daar is Šlechta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - FC Lobzy City 0:2

23e minuut.
Bosinceanu met een sublieme pass. Słonina rent richting de bal. Chlebek rent richting de bal. Lara onderschept slim de pass. Lara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - FC Lobzy City 0:3

33e minuut.
Dętka geeft een hoge lob. Lalinský rent richting de bal. Lalinský met een sublieme pass. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - FC Lobzy City 0:4

33e minuut.
Karpíšek met een sublieme pass. Daar is Křesťan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Kábrt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peroutka is nu in balbezit. Partík geeft een lange en hoge pass. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante draait met de bal, schiet en ... Korál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Lalinský met de inworp. Klungelig pakt Grzęda de bal. Grzęda geeft de bal voor. Lara springt en kopt de bal. Korál werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - FC Lobzy City 0:5

41e minuut.
Karpíšek speelt de bal door. Křesťan is nu in balbezit. Lara onderschept slim de pass. Lara schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gruntorád geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grzęda de bal. Grzęda passt de bal met de wreef. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lara kopt de bal weg. Daar is Prouza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dante rent richting de bal. Dante haalt uit met een fantastische trap. Korál werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - FC Lobzy City 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creative patriots 79%, FC Lobzy City 21%.
Creative patriots - FC Lobzy City 0:6

50e minuut.
Grzęda passt de bal zonder na te denken. Lara is nu in balbezit. Lara met een sublieme pass. Dante is nu in balbezit. Dante draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ... Korál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Słonina speelt de bal door. Klungelig pakt Smékal de bal. Słonina onderschept slim de pass. Słonina geeft de bal voor. Lara kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dante speelt de bal door. Lalinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalinský probeert naar een medespeler te passen. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Lara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lara kopt de bal weg. Daar is Šlechta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara is nu in balbezit. Lara haalt uit met een fantastische trap. Korál werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - FC Lobzy City 0:7

64e minuut.
Słonina met een sublieme pass. Bosinceanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Kábrt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dante rent richting de bal. Dante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Smékal de bal. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina passt de bal zonder na te denken. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lalinský is nu in balbezit. Lalinský passt de bal met de wreef. Słonina speelt de bal door. Lalinský geeft een hoge lob. Lara springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lalinský kopt de bal weg. Słonina rent richting de bal. Słonina passt de bal met de wreef. Dante is nu in balbezit. Dante schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Doeltrap. Korál trapt de bal weg. Pecke kopt de bal weg. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - FC Lobzy City 0:8

76e minuut.
Gruntorád met de inworp. Prouza geeft een lange en hoge pass. Štýs met een sublieme pass. Křesťan rent richting de bal. Křesťan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Słonina probeert naar een medespeler te passen. Gruntorád heeft problemen om de bal te vangen. Dante is nu in balbezit. Klungelig pakt Dante de bal. Dante schiet op doel. Korál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - FC Lobzy City 0:9

79e minuut.
Šlechta speelt de bal door. Lara is nu in balbezit. Lara passt de bal met de wreef. Bosinceanu rent richting de bal. Bosinceanu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - FC Lobzy City 0:10

83e minuut.
Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słonina is nu in balbezit. Słonina met een sublieme pass. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gruntorád probeert de bal aan de voet te houden. Dante kopt de bal weg. Klungelig pakt Lara de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap. Korál probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - FC Lobzy City 0:11

89e minuut.
Grzęda geeft een lange en hoge pass. Bosinceanu speelt de bal door. Lara controleert de bal met de borst. Lara draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kábrt de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creative patriots 73%, FC Lobzy City 27%.
Creative patriots - FC Lobzy City 0:11