Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAFC Půlpánov Kongo TeaM
555 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
41 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 18.7
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Erler geeft een lange en hoge pass. Gomes Silva probeert naar een medespeler te passen. Rivarola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aydemir is nu in balbezit. Aydemir draait met de bal, schiet en ... Honda bokst de bal weg.

5e minuut.
Božović bereikt de bal nog maar net als eerste. Erler speelt de bal door. Božović speelt de bal door. Aydemir is nu in balbezit. Aydemir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Kongo TeaM 1:0

11e minuut.
Rivarola is nu in balbezit. Rivarola passt de bal in één keer door. Aydemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydemir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Kongo TeaM 2:0

12e minuut.
Fabini met de inworp. Aydemir rent richting de bal. Aydemir passt de bal zonder na te denken. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pryčna rent richting de bal. Pryčna geeft een hoge lob. Inworp. Chlastawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gomes Silva geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Chlastawa probeert naar een medespeler te passen. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva geeft een hoge lob. Rivarola rent richting de bal. Rivarola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Elvira heeft problemen om de bal te vangen. Elvira met een sublieme pass. Rivarola met een sublieme pass. Aydemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydemir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Elvira is nu in balbezit. Elvira passt de bal met de wreef. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydemir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Honda trapt de bal weg. Švejdík kopt de bal weg. Rivarola probeert de bal aan de voet te houden. Rivarola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Olejník onderschept slim de pass. Chiţul onderschept slim de pass. Chiţul passt de bal in één keer door. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Klungelig pakt Serelepe de bal. Chlastawa geeft een hoge lob. Erler geeft de bal voor. Aydemir is nu in balbezit. Aydemir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Kongo TeaM 3:0

29e minuut.
Štefl heeft problemen om de bal te vangen. Aydemir rent richting de bal. Met opzet legt Chroustal zijn tegenspeler op de grond. Chroustal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Aydemir moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Aydemir kan niet meer verder spelen. Maschio komt het veld opgelopen. Božović komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Řeřicha geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elvira is nu in balbezit. Elvira geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Kongo TeaM 4:0

34e minuut.
Elvira is nu in balbezit. Elvira geeft een hoge lob. Klungelig pakt Švejdík de bal. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Kongo TeaM 5:0

37e minuut.
Rivarola is nu in balbezit. Chiţul probeert naar een medespeler te passen. Maschio rent richting de bal. Maschio schiet op doel. Honda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Kongo TeaM 6:0

39e minuut.
Serelepe verovert de bal door een tackle van achteren. Serelepe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Švejdík de bal. Rivarola rent richting de bal. Rivarola draait met de bal, schiet en ... Honda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Fabini passt de bal zonder na te denken. Štefl rent richting de bal. Štefl probeert naar een medespeler te passen. Horký bereikt de bal nog maar net als eerste. Horký schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAFC Půlpánov 16%, Kongo TeaM 84%.
CAFC Půlpánov - Kongo TeaM 6:0

49e minuut.
Elvira geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maschio de bal. Gomes Silva rent richting de bal. Rivarola rent richting de bal. Rivarola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Kongo TeaM 7:0

49e minuut.
Horymír speelt de bal door. Horký heeft problemen om de bal te vangen. Chiţul speelt de bal door. Maschio is nu in balbezit. Maschio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

53e minuut.
Elvira rent richting de bal. Elvira met een sublieme pass. Maschio is nu in balbezit. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Štefl bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul onderschept slim de pass. Maschio rent richting de bal. Chiţul rent richting de bal. Chiţul schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola schiet op doel. Honda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Elvira krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Božović speelt de bal door. Maschio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschio passt de bal in één keer door. Daar is Rivarola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Chiţul rent richting de bal. Chiţul met een sublieme pass. Maschio rent richting de bal. Maschio haalt uit met een fantastische trap. Honda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Honda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rivarola is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Kongo TeaM 8:0

70e minuut.
Chiţul is nu in balbezit. Chiţul passt de bal met de wreef. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. Pryčna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - Kongo TeaM 9:0

71e minuut.
Horký passt de bal zonder na te denken. Švejdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Švejdík geeft een lange en hoge pass. Maschio rent richting de bal. Maschio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. Honda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola is nu in balbezit. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Elvira probeert naar een medespeler te passen. Maschio rent richting de bal. Maschio geeft een lange en hoge pass. Gomes Silva is nu in balbezit. Gomes Silva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Maschio is nu in balbezit. Maschio met een sublieme pass. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAFC Půlpánov 16%, Kongo TeaM 84%.
CAFC Půlpánov - Kongo TeaM 9:0