Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kongo TeaM CAFC Půlpánov
Normal Tactiek 555
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 41.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Honda speelt de bal door. Chiţul kopt de bal weg. Klungelig pakt Řeřicha de bal. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola passt de bal zonder na te denken. Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - CAFC Půlpánov 0:1

10e minuut.
Elvira kopt de bal weg. Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul geeft een lange en hoge pass. Rivarola maakt een snoekduik en kopt de bal. Honda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Akifli probeert naar een medespeler te passen. Rivarola rent richting de bal. Rivarola passt de bal zonder na te denken. Decorte is nu in balbezit. Decorte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Rivarola de bal onder controle te krijgen. Akifli geeft een hoge lob. Chiţul geeft een lange en hoge pass. Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Honda met een harde bal richting middenveld. Božović kopt de bal weg. Rivarola rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - CAFC Půlpánov 0:2

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Honda trapt de bal weg. Božović kopt de bal weg. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. Honda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Honda speelt de bal door. Daar is Chroustal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decorte rent richting de bal. Decorte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - CAFC Půlpánov 0:3

25e minuut.
Akifli speelt de bal door. Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte passt de bal met de wreef. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rivarola heeft problemen om de bal te vangen. Rivarola passt de bal zonder na te denken. Chiţul rent richting de bal. Chiţul schiet op doel. Na een snelle pass probeert Řeřicha de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Elvira zal de hoekschop nemen. Rivarola rent richting de bal. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. Štefl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Božović is nu in balbezit. Olejník is nu in balbezit. Božović verovert de bal door een tackle van achteren. Božović geeft een hoge lob. Akifli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Inworp. Akifli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Božović de bal. Božović geeft een hoge lob. Decorte springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Božović verovert de bal door een tackle van achteren. Božović speelt de bal door. Decorte rent richting de bal. Decorte schiet op doel. Honda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - CAFC Půlpánov 0:4

36e minuut.
Horymír passt de bal zonder na te denken. Švejdík geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Serelepe de bal onder controle te krijgen. Horký is nu in balbezit. Horký schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Švejdík geeft een lange en hoge pass. Chlastawa probeert de bal met de borst te controleren. Chlastawa met een sublieme pass. Akifli is nu in balbezit. Akifli geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - CAFC Půlpánov 0:5

43e minuut.
Švejdík is nu in balbezit. Chlastawa onderschept slim de pass. Chlastawa geeft de bal voor. Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chiţul passt de bal zonder na te denken. Daar is Rivarola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decorte is nu in balbezit. Decorte haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kongo TeaM 88%, CAFC Půlpánov 12%.
Kongo TeaM - CAFC Půlpánov 0:5

47e minuut.
Rivarola geeft een lange en hoge pass. Elvira rent richting de bal. Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira draait met de bal, schiet en ... Honda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - CAFC Půlpánov 0:6

52e minuut.
Švejdík met de inworp. Chiţul rent richting de bal. Chiţul met een sublieme pass. Rivarola rent richting de bal. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Akifli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Božović bereikt de bal nog maar net als eerste. Božović geeft de bal voor. Decorte is nu in balbezit. Decorte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - CAFC Půlpánov 0:7

57e minuut.
Akifli passt de bal zonder na te denken. Božović bereikt de bal nog maar net als eerste. Božović passt de bal in één keer door. Erler is nu in balbezit. Erler geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Decorte is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - CAFC Půlpánov 0:8

59e minuut.
Elvira geeft de bal voor. Klungelig pakt Řeřicha de bal. Rivarola rent richting de bal. Rivarola schiet op doel. Pryčna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Erler bereikt de bal nog maar net als eerste. Erler geeft een hoge lob. Božović heeft problemen om de bal te vangen. Božović geeft de bal voor. Rivarola maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - CAFC Půlpánov 0:9

68e minuut.
Daar is Akifli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akifli geeft een lange en hoge pass. Decorte rent richting de bal. Elvira rent richting de bal. Elvira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul geeft de bal voor. Decorte is nu in balbezit. Decorte draait met de bal, schiet en ... Honda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - CAFC Půlpánov 0:10

77e minuut.
Honda trapt de bal weg. Akifli kopt de bal weg. Švejdík heeft problemen om de bal te vangen. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Akifli met een snelle inworp. Božović rent richting de bal. Božović geeft een lange en hoge pass. Decorte is nu in balbezit. Decorte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Chroustal bereikt de bal nog maar net als eerste. Božović verovert de bal door een tackle van achteren. Elvira geeft een lange en hoge pass. Decorte heeft problemen om de bal te vangen. Decorte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - CAFC Půlpánov 0:11

86e minuut.
Chiţul heeft problemen om de bal te vangen. Chiţul passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Decorte de bal. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola schiet op doel. Honda bokst de bal weg.

87e minuut.
Serelepe is nu in balbezit. Serelepe passt de bal met de wreef. Decorte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Akifli rent richting de bal. Akifli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - CAFC Půlpánov 0:12

88e minuut.
Decorte verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţul rent richting de bal. Chiţul passt de bal met de wreef. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Škvíra is nu in balbezit. Chroustal rent richting de bal. Chroustal passt de bal met de wreef. Fabini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kongo TeaM 86%, CAFC Půlpánov 14%.
Kongo TeaM - CAFC Půlpánov 0:12