Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM neohrozenych zen CAFC Půlpánov
fatal Tactiek 555
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 43.2
goed Schieten goed
redelijk Passen matig
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Mazelli rent richting de bal. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul passt de bal met de wreef. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola schiet op doel. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Elvira speelt de bal door. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva passt de bal zonder na te denken. Rivarola rent richting de bal. Rivarola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ganach met een sublieme pass. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola passt de bal in één keer door. Mazelli rent richting de bal. Mazelli haalt uit met een fantastische trap. Reistad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Pletsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa onderschept slim de pass. Chlastawa probeert naar een medespeler te passen. Gomes Silva met een sublieme pass. Elvira probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Păcală controleert de bal met de borst. Kolpák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolpák passt de bal zonder na te denken. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser draait met de bal, schiet en ... Canales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Chlastawa passt de bal met de wreef. Păcală speelt de bal door. Elvira speelt de bal door. Mazelli rent richting de bal. Mazelli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Elvira heeft problemen om de bal te vangen. Păcală rent richting de bal. Chiţul maakt een afschuwelijke overtreding. Chiţul krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cocchi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Božović de bal. Škvíra met een sublieme pass. Daar is Rivarola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivarola draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Cocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM neohrozenych zen 60%, CAFC Půlpánov 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TEAM neohrozenych zen - CAFC Půlpánov 0:0

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Reistad niet meer kan verder spelen. Kulej komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Rivarola is nu in balbezit. Rivarola geeft een hoge lob. Vallarino probeert de bal aan de voet te houden. Kolpák speelt de bal door. Naser is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cocchi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elvira met een snelle inworp. Božović is nu in balbezit. Božović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

62e minuut.
Vallarino heeft problemen om de bal te vangen. Gomes Silva is nu in balbezit. Gomes Silva probeert naar een medespeler te passen. Rivarola rent richting de bal. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Elvira passt de bal in één keer door. Chiţul rent richting de bal. Chiţul speelt de bal door. Rivarola rent richting de bal. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Elvira passt de bal in één keer door. Daar is Chiţul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Božović probeert naar een medespeler te passen. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ganach geeft een lange en hoge pass. Pletsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletsch geeft de bal voor. Naser kopt de bal weg. Daerden rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM neohrozenych zen 64%, CAFC Půlpánov 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TEAM neohrozenych zen - CAFC Půlpánov 0:0