Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAFC Půlpánov TEAM neohrozenych zen
555 Tactiek fatal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 43.4
solide Schieten goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


12e minuut.
Božović speelt de bal door. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul passt de bal in één keer door. Sabolovič is nu in balbezit. Sabolovič haalt uit met een fantastische trap. Reistad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Daar is Kolpák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlastawa onderschept slim de pass. Chlastawa met een sublieme pass. Elvira rent richting de bal. Elvira geeft de bal voor. Reistad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sabolovič is nu in balbezit. Sabolovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - TEAM neohrozenych zen 1:0

18e minuut.
Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul passt de bal zonder na te denken. Lanzaat probeert naar een medespeler te passen. Cocchi geeft een hoge lob. Naser kopt de bal weg. Canales bokst de bal weg.

26e minuut.
Ganach geeft een lange en hoge pass. Chiţul kan de bal niet met de borst controleren. Kolpák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolpák geeft de bal voor. Canales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CAFC Půlpánov - TEAM neohrozenych zen 1:1

30e minuut.
Daar is Sabolovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabolovič passt de bal in één keer door. Rivarola rent richting de bal. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - TEAM neohrozenych zen 2:1

43e minuut.
Chiţul met een sublieme pass. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič draait met de bal, schiet en ... Piispanen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAFC Půlpánov 50%, TEAM neohrozenych zen 50%.
CAFC Půlpánov - TEAM neohrozenych zen 2:1

56e minuut.
Kolpák probeert naar een medespeler te passen. Păcală bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcală geeft een lange en hoge pass. Pletsch rent richting de bal. Pletsch haalt uit met een fantastische trap. Canales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Păcală onderschept slim de pass. Păcală passt de bal zonder na te denken. Lanzaat met een sublieme pass. Klungelig pakt Naser de bal. Naser draait met de bal, schiet en ... Canales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Cocchi passt de bal zonder na te denken. Kolpák bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul begaat een overtreding. Kolpák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Păcală wilt de vrije trap nemen. Canales bokst de bal weg. Naser rent richting de bal. Naser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CAFC Půlpánov - TEAM neohrozenych zen 2:2

74e minuut.
Serelepe geeft een lange en hoge pass. Rivarola probeert de bal aan de voet te houden. Păcală is nu in balbezit. Rivarola onderschept slim de pass. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva passt de bal zonder na te denken. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - TEAM neohrozenych zen 3:2

87e minuut.
Božović passt de bal in één keer door. Cocchi rent richting de bal. Sabolovič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sabolovič krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Gomes Silva rent richting de bal. Ganach onderschept slim de pass. Ganach geeft een lange en hoge pass. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAFC Půlpánov 44%, TEAM neohrozenych zen 56%.
CAFC Půlpánov - TEAM neohrozenych zen 3:2