Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kluci z plakatu FC Lobzy City
532 Tactiek Def.1
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 43.3
matig Schieten solide
slecht Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Lara kopt de bal weg. Bosinceanu is nu in balbezit. Bosinceanu met een sublieme pass. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Benrahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalinský onderschept slim de pass. Lalinský speelt de bal door. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante haalt uit met een fantastische trap. Záplata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Partík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosinceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosinceanu speelt de bal door. Dante is nu in balbezit. Dante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - FC Lobzy City 0:1

12e minuut.
Maňák met een sublieme pass. Syreček rent richting de bal. Syreček passt de bal in één keer door. Souchota bereikt de bal nog maar net als eerste. Souchota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Záplata met een sublieme pass. Słonina kopt de bal weg. Lara is nu in balbezit. Lara haalt uit met een fantastische trap. Záplata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - FC Lobzy City 0:2

21e minuut.
Pecke kopt de bal weg. Partík rent richting de bal. Słonina rent richting de bal. Słonina geeft een hoge lob. Dante springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - FC Lobzy City 0:3

29e minuut.
Dante onderschept slim de pass. Dante passt de bal in één keer door. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - FC Lobzy City 0:4

33e minuut.
Bosinceanu kopt de bal weg. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara haalt uit met een fantastische trap. Záplata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - FC Lobzy City 0:5

37e minuut.
Mravný bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalinský onderschept slim de pass. Lalinský geeft de bal voor. Lara springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kluci z plakatu 74%, FC Lobzy City 26%.
Kluci z plakatu - FC Lobzy City 0:5

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Záplata trapt de bal weg van het doel. Lalinský met een sublieme pass. Dante rent richting de bal. Dante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Souchota is nu in balbezit. Souchota passt de bal zonder na te denken. Pecke probeert naar een medespeler te passen. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel. Záplata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - FC Lobzy City 0:6

67e minuut.
Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina is nu in balbezit. Słonina passt de bal zonder na te denken. Lara is nu in balbezit. Lara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - FC Lobzy City 0:7

70e minuut.
Dante kopt de bal weg. Houba heeft problemen om de bal te vangen. Lara rent richting de bal. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante draait met de bal, schiet en ... Záplata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bosinceanu is nu in balbezit. Bosinceanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - FC Lobzy City 0:8

80e minuut.
Rogozneanu geeft een lange en hoge pass. Souchota bereikt de bal nog maar net als eerste. Souchota passt de bal zonder na te denken. Syreček bereikt de bal nog maar net als eerste. Syreček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - FC Lobzy City 1:8

84e minuut.
Słonina onderschept slim de pass. Słonina speelt de bal door. Bosinceanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Lara de bal. Lara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Pecke de bal. Syreček bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecke verovert de bal door een tackle van achteren. Pecke geeft een hoge lob. Lara kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kluci z plakatu 58%, FC Lobzy City 42%.
Kluci z plakatu - FC Lobzy City 1:8