Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lobzy City Kluci z plakatu
Def.1 Tactiek 532
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 29.1
very good Schieten adequate
solid Passen poor
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Syreček rent richting de bal. Maňák rent richting de bal. Maňák passt de bal met de wreef. Daar is Souchota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Souchota haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Benrahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina verovert de bal door een tackle van achteren. Słonina probeert naar een medespeler te passen. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Houba passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dante de bal. Dante passt de bal in één keer door. Lalinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalinský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De Carlo kopt de bal weg. Lara rent richting de bal. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina geeft een lange en hoge pass. Dante krijgt zijn hoofd ertegen. Záplata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Lalinský met een sublieme pass. Dante heeft problemen om de bal te vangen. Dante passt de bal zonder na te denken. Lara is nu in balbezit. Lara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dante heeft problemen om de bal te vangen. Wietrzykowski onderschept slim de pass. Wietrzykowski geeft een hoge lob. Souchota is nu in balbezit. Souchota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De Carlo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Carlo passt de bal met de wreef. Dante rent richting de bal. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Maňák rent richting de bal. Syreček is nu in balbezit. Syreček passt de bal zonder na te denken. Souchota bereikt de bal nog maar net als eerste. Souchota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Benrahma met een sublieme pass. Mravný is nu in balbezit. Lalinský verovert de bal door een tackle van achteren. Lalinský geeft een lange en hoge pass. Lara krijgt zijn hoofd ertegen. Záplata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Pecke onderschept slim de pass. Słonina rent richting de bal. Słonina passt de bal zonder na te denken. Lalinský rent richting de bal. Lalinský geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Houba is nu in balbezit. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara passt de bal met de wreef. Daar is Dante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Kluci z plakatu 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lobzy City 39%, Kluci z plakatu 61%.
FC Lobzy City - Kluci z plakatu 1:0

46e minuut.
Syreček bereikt de bal nog maar net als eerste. Syreček passt de bal met de wreef. Houba bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Dante rent richting de bal. Bužinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante verovert de bal door een tackle van achteren. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Souchota probeert naar een medespeler te passen. Maňák rent richting de bal. Maňák passt de bal in één keer door. Syreček rent richting de bal. Syreček draait met de bal, schiet en ... Jursa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Benrahma rent richting de bal. Słonina geeft een hoge lob. Bužinskis kopt de bal weg. Lalinský geeft een hoge lob. Lara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lara schiet op doel. Bužinskis probeert de bal aan de voet te houden. Lalinský rent richting de bal. Lalinský schiet op doel. Záplata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Kluci z plakatu 2:0

76e minuut.
Słonina onderschept slim de pass. Słonina met een sublieme pass. Daar is Lalinský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalinský geeft een lange en hoge pass. Lara springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Krompholc rent richting de bal. Souchota verovert de bal door een tackle van achteren. Souchota probeert naar een medespeler te passen. Syreček rent richting de bal. Syreček haalt uit met een fantastische trap. Jursa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Lalinský geeft een lange en hoge pass. Słonina kopt de bal weg. Daar is Rogozneanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Carlo is nu in balbezit. De Carlo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Souchota met een sublieme pass. Syreček rent richting de bal. Partík onderschept slim de pass. Souchota is nu in balbezit. Souchota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Słonina verovert de bal door een tackle van achteren. Słonina speelt de bal door. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - Kluci z plakatu 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lobzy City 43%, Kluci z plakatu 57%.
FC Lobzy City - Kluci z plakatu 3:0