Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kongo TeaM 1.FK Horní Dunajovice
Normal Tactiek eddrtic
31% Balbezit 69%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.2 gemiddelde waardering 44.3
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Měřínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuciła passt de bal in één keer door. Szaber heeft problemen om de bal te vangen. Szaber draait met de bal, schiet en ... Paal!

5e minuut.
Ciuciła kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szaber de bal onder controle te krijgen. Štefl bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber verovert de bal door een tackle van achteren. Szaber haalt uit met een fantastische trap. Honda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - 1.FK Horní Dunajovice 0:1

7e minuut.
Chukáš passt de bal met de wreef. Özdem rent richting de bal. Đenović speelt de bal door. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - 1.FK Horní Dunajovice 0:2

17e minuut.
Đenović verovert de bal door een tackle van achteren. Đenović geeft een lange en hoge pass. Szaber kopt de bal weg. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - 1.FK Horní Dunajovice 0:3

19e minuut.
Đenović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chukáš de bal. Chukáš passt de bal in één keer door. Szaber is nu in balbezit. Szaber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Řeřicha rent richting de bal. Szaber onderschept slim de pass. Rak is nu in balbezit. Rak draait met de bal, schiet en ... Honda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kędzior speelt de bal door. Měřínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukáš met een sublieme pass. Rak is nu in balbezit. Rak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Honda trapt de bal weg van het doel. Ciuciła kopt de bal weg. Rak rent richting de bal. Rak schiet op doel. Honda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - 1.FK Horní Dunajovice 0:4

29e minuut.
Chukáš is nu in balbezit. Chukáš speelt de bal door. Rak is nu in balbezit. Rak schiet op doel. Řeřicha probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Đenović neemt de hoekschop. Rak is nu in balbezit. Rak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - 1.FK Horní Dunajovice 0:5

32e minuut.
Đenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đenović passt de bal in één keer door. Szaber is nu in balbezit. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Honda trapt de bal weg. Chukáš probeert de bal met de borst te controleren. Chukáš met een sublieme pass. Szaber is nu in balbezit. Szaber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - 1.FK Horní Dunajovice 0:6

35e minuut.
Štefl bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukáš verovert de bal door een tackle van achteren. Chukáš probeert naar een medespeler te passen. Rak rent richting de bal. Rak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Chukáš passt de bal zonder na te denken. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła speelt de bal door. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Měřínský rent richting de bal. Kujawski verovert de bal door een tackle van achteren. Kujawski met een sublieme pass. Szaber rent richting de bal. Szaber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - 1.FK Horní Dunajovice 0:7

38e minuut.
Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła passt de bal in één keer door. Rak met een sublieme pass. Chukáš is nu in balbezit. Chukáš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - 1.FK Horní Dunajovice 0:8

42e minuut.
Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła geeft de bal voor. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak draait met de bal, schiet en ... Honda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - 1.FK Horní Dunajovice 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kongo TeaM 83%, 1.FK Horní Dunajovice 17%.
Kongo TeaM - 1.FK Horní Dunajovice 0:9

50e minuut.
Buitenspel voor Rak. Goede buitenspelval van de verdediging. Honda neemt vlug de vrije trap. Ciuciła kopt de bal weg. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Đenović met een snelle inworp. Kujawski geeft een lange en hoge pass. Rak rent richting de bal. Rak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciuciła de bal onder controle te krijgen. Ciuciła geeft de bal voor. Rak rent richting de bal. Rak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - 1.FK Horní Dunajovice 0:10

58e minuut.
Szaber met een sublieme pass. Měřínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rak krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Đenović rent richting de bal. Đenović met een sublieme pass. Szaber rent richting de bal. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - 1.FK Horní Dunajovice 0:11

62e minuut.
Dumitru komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Dumitru rent richting de bal. Chukáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukáš passt de bal in één keer door. Rak rent richting de bal. Rak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła passt de bal zonder na te denken. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru draait met de bal, schiet en ... Honda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - 1.FK Horní Dunajovice 0:12

65e minuut.
Chukáš probeert naar een medespeler te passen. Dumitru is nu in balbezit. Rak is nu in balbezit. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Chukáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukáš geeft een hoge lob. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Honda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - 1.FK Horní Dunajovice 0:13

84e minuut.
Chukáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukáš passt de bal in één keer door. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel. Řeřicha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Fabini de bal. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła geeft een lange en hoge pass. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Řeřicha kopt de bal weg. Kujawski geeft een hoge lob. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongo TeaM - 1.FK Horní Dunajovice 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kongo TeaM 90%, 1.FK Horní Dunajovice 10%.
Kongo TeaM - 1.FK Horní Dunajovice 0:14