Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FK Horní Dunajovice Kongo TeaM
eddrtic Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.8 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Rak passt de bal met de wreef. Özdem heeft problemen om de bal te vangen. Özdem passt de bal zonder na te denken. Szaber is nu in balbezit. Szaber draait met de bal, schiet en ... Honda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Chroustal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski onderschept slim de pass. Kujawski passt de bal met de wreef. Szaber is nu in balbezit. Szaber haalt uit met een fantastische trap. Paal!

8e minuut.
Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła geeft een hoge lob. Daar is Řeřicha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaber rent richting de bal. Szaber haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Daar is Štefl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaber rent richting de bal. Štefl bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber verovert de bal door een tackle van achteren. Szaber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kujawski probeert naar een medespeler te passen. Chukáš heeft problemen om de bal te vangen. Chukáš speelt de bal door. Rak heeft problemen om de bal te vangen. Rak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Đenović geeft de bal voor. Řeřicha heeft problemen om de bal te vangen. Rak is nu in balbezit. Rak draait met de bal, schiet en ... Honda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Kongo TeaM 1:0

22e minuut.
Szaber is nu in balbezit. Olejník bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber onderschept slim de pass. Rak is nu in balbezit. Rak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Vrabec bereikt de bal nog maar net als eerste. Đenović onderschept slim de pass. Đenović met een sublieme pass. Szaber rent richting de bal. Szaber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciuciła de bal onder controle te krijgen. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak passt de bal in één keer door. Szaber is nu in balbezit. Szaber schiet op doel. Honda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Kongo TeaM 2:0

32e minuut.
Chroustal is nu in balbezit. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła passt de bal in één keer door. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Đenović neemt de hoekschop. Řeřicha rent richting de bal. Rak onderschept slim de pass. Rak schiet op doel. Honda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Pryčna trapt de bal weg. Kujawski kopt de bal weg. Štefl rent richting de bal. Szaber verovert de bal door een tackle van achteren. Szaber draait met de bal, schiet en ... Honda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Kongo TeaM 3:0

37e minuut.
Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak passt de bal zonder na te denken. Pryčna rent richting de bal. Szaber verovert de bal door een tackle van achteren. Szaber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Kongo TeaM 4:0

40e minuut.
Đenović passt de bal in één keer door. Chukáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukáš probeert naar een medespeler te passen. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber haalt uit met een fantastische trap. Honda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Kongo TeaM 5:0

42e minuut.
Pryčna geeft een hoge lob. Horymír controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Chukáš maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FK Horní Dunajovice 23%, Kongo TeaM 77%.
1.FK Horní Dunajovice - Kongo TeaM 5:0

47e minuut.
Klungelig pakt Horký de bal. Kujawski speelt de bal door. Chukáš is nu in balbezit. Szaber is nu in balbezit. Szaber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dumitru komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ciuciła kopt de bal weg. Řeřicha rent richting de bal. Řeřicha geeft een lange en hoge pass. Rak heeft problemen om de bal te vangen. Rak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Đenović is nu in balbezit. Đenović geeft de bal voor. Chukáš rent richting de bal. Chukáš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Kongo TeaM 6:0

65e minuut.
Ciuciła geeft een lange en hoge pass. Honda probeert naar een medespeler te passen. Kujawski kopt de bal weg. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru draait met de bal, schiet en ... Honda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Kongo TeaM 7:0

69e minuut.
Đenović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kujawski geeft een lange en hoge pass. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Kongo TeaM 8:0

71e minuut.
Švejdík is nu in balbezit. Chukáš onderschept slim de pass. Chukáš passt de bal in één keer door. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Kongo TeaM 9:0

76e minuut.
Kujawski probeert naar een medespeler te passen. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła met een sublieme pass. Rak rent richting de bal. Rak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Kongo TeaM 10:0

79e minuut.
Pryčna geeft een lange en hoge pass. Kędzior kopt de bal weg. Đenović rent richting de bal. Đenović geeft een hoge lob. Cieślik geeft de bal voor. Honda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Ciuciła met een sublieme pass. Klungelig pakt Rak de bal. Rak probeert naar een medespeler te passen. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cieślik geeft een lange en hoge pass. Đenović probeert naar een medespeler te passen. Řeřicha probeert naar een medespeler te passen. Rak rent richting de bal. Rak schiet op doel. Paal! Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Honda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Kongo TeaM 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FK Horní Dunajovice 18%, Kongo TeaM 82%.
1.FK Horní Dunajovice - Kongo TeaM 11:0