Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lobzy City TEAM neohrozenych zen
Def.1 Tactiek fatal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 43.2
solide Schieten solide
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Ganach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolpák rent richting de bal. Kolpák passt de bal met de wreef. Daerden rent richting de bal. Daerden haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pletsch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - TEAM neohrozenych zen 0:1

7e minuut.
Daerden verovert de bal door een tackle van achteren. Daerden passt de bal in één keer door. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Păcală probeert naar een medespeler te passen. Naser rent richting de bal. Dętka rent richting de bal. Naser verovert de bal door een tackle van achteren. Naser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - TEAM neohrozenych zen 0:2

10e minuut.
Partík rent richting de bal. Pletsch onderschept slim de pass. Pletsch passt de bal in één keer door. Daerden is nu in balbezit. Daerden schiet op doel. Jursa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kolpák passt de bal in één keer door. Naser rent richting de bal. Naser passt de bal zonder na te denken. Pletsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bosinceanu geeft een lange en hoge pass. Dante heeft problemen om de bal te vangen. Reistad speelt de bal door. Daerden bereikt de bal nog maar net als eerste. Daerden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daerden is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Badowski ... Strafschop! Daerden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kolpák kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Jursa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - TEAM neohrozenych zen 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lobzy City 68%, TEAM neohrozenych zen 32%.
FC Lobzy City - TEAM neohrozenych zen 0:3

47e minuut.
Grzęda onderschept slim de pass. Grzęda probeert naar een medespeler te passen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap. Reistad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - TEAM neohrozenych zen 1:3

54e minuut.
Daar is Piispanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocchi is nu in balbezit. Cocchi geeft een lange en hoge pass. Pletsch rent richting de bal. Pletsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Grzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Słonina rent richting de bal. Słonina passt de bal met de wreef. Lalinský geeft een hoge lob. Lara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Grzęda is nu in balbezit. Pletsch verovert de bal door een tackle van achteren. Pletsch met een sublieme pass. Daerden is nu in balbezit. Daerden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - TEAM neohrozenych zen 1:4

69e minuut.
Dante is nu in balbezit. Cocchi begaat een overtreding. Dante is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lara met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy City - TEAM neohrozenych zen 2:4

72e minuut.
Partík met een sublieme pass. Lara is nu in balbezit. Słonina met een sublieme pass. Partík is nu in balbezit. Partík geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Pletsch rent richting de bal. Kolpák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolpák passt de bal zonder na te denken. Daerden bereikt de bal nog maar net als eerste. Daerden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Păcală is nu in balbezit. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dante de bal. Dante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lalinský passt de bal zonder na te denken. Bosinceanu is nu in balbezit. Bosinceanu passt de bal zonder na te denken. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lobzy City 49%, TEAM neohrozenych zen 51%.
FC Lobzy City - TEAM neohrozenych zen 2:4