Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM neohrozenych zen FC Lobzy City
fatal Tactiek Def.1
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 44.1
solid Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Kolpák passt de bal in één keer door. Ganach is nu in balbezit. Ganach geeft een lange en hoge pass. Naser is nu in balbezit. Naser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM neohrozenych zen - FC Lobzy City 1:0

15e minuut.
Piispanen onderschept slim de pass. Piispanen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lalinský met een snelle inworp. Dante geeft een hoge lob. Reistad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lara is nu in balbezit. Szmajdziński heeft problemen om de bal te vangen. Bosinceanu met een sublieme pass. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel. Reistad bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kolpák verovert de bal door een tackle van achteren. Kolpák geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pecke de bal. Naser rent richting de bal. Naser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cocchi geeft de bal voor. Partík kopt de bal weg. Szmajdziński met een sublieme pass. Pletsch rent richting de bal. Pletsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ganach bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletsch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bosinceanu. Bosinceanu krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Partík bereikt de bal nog maar net als eerste. Daerden onderschept slim de pass. Pletsch rent richting de bal. Pletsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM neohrozenych zen - FC Lobzy City 2:0

35e minuut.
Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Daerden bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser is nu in balbezit. Naser haalt uit met een fantastische trap. Jursa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM neohrozenych zen - FC Lobzy City 3:0

42e minuut.
Cocchi onderschept slim de pass. Cocchi geeft een hoge lob. Dętka heeft problemen om de bal te vangen. Daerden is nu in balbezit. Daerden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bosinceanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzęda geeft een lange en hoge pass. Lalinský rent richting de bal. Lalinský geeft de bal voor. Reistad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lara springt en kopt de bal. Reistad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM neohrozenych zen 50%, FC Lobzy City 50%.
TEAM neohrozenych zen - FC Lobzy City 3:0

50e minuut.
Szmajdziński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bosinceanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzęda rent richting de bal. Grzęda geeft de bal voor. Reistad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Daar is Partík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzęda rent richting de bal. Kolpák begaat een overtreding. Kolpák krijgt een gele kaart. Grzęda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lara zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reistad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM neohrozenych zen - FC Lobzy City 3:1

52e minuut.
Szmajdziński probeert naar een medespeler te passen. Pletsch is nu in balbezit. Pletsch passt de bal met de wreef. Ganach rent richting de bal. Ganach geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pecke geeft de bal voor. Cocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocchi geeft de bal voor. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Badowski is nu in balbezit. Badowski passt de bal met de wreef. Kolpák met een sublieme pass. Naser rent richting de bal. Naser haalt uit met een fantastische trap. Jursa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Badowski kopt de bal weg. Lanzaat probeert naar een medespeler te passen. Naser heeft problemen om de bal te vangen. Naser geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ganach is nu in balbezit. Ganach met een sublieme pass. Naser speelt de bal door. Daerden rent richting de bal. Daerden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pletsch verovert de bal door een tackle van achteren. Daerden bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzęda begaat een overtreding. Grzęda krijgt een gele kaart. Daerden moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Daerden kan niet meer verder spelen. Kulej komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Păcală neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pletsch draait met de bal, schiet en ... Badowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ganach zal de hoekschop nemen. Kulej krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM neohrozenych zen - FC Lobzy City 4:1

90e minuut.
Daar is Grzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naser rent richting de bal. Grzęda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzęda krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM neohrozenych zen 41%, FC Lobzy City 59%.
TEAM neohrozenych zen - FC Lobzy City 4:1