Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kluci z plakatu CAFC Půlpánov
532 Tactiek 555
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
27.5 gemiddelde waardering 43.2
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Chiţul probeert naar een medespeler te passen. Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira geeft de bal voor. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Chlastawa onderschept slim de pass. Chlastawa geeft een lange en hoge pass. Elvira speelt de bal door. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul geeft een lange en hoge pass. Sabolovič rent richting de bal. Sabolovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - CAFC Půlpánov 0:1

14e minuut.
Rivarola is nu in balbezit. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola met een sublieme pass. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - CAFC Půlpánov 0:2

15e minuut.
Rivarola rent richting de bal. Rivarola passt de bal in één keer door. Benrahma is nu in balbezit. Božović is nu in balbezit. Božović schiet op doel. Záplata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Elvira zal de hoekschop nemen. Gomes Silva maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Sabolovič rent richting de bal. Elvira is nu in balbezit. Elvira passt de bal met de wreef. Rivarola rent richting de bal. Rivarola schiet op doel. Záplata bokst de bal weg. Chiţul rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Elvira neemt de hoekschop. Sabolovič is nu in balbezit. Sabolovič haalt uit met een fantastische trap. Záplata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - CAFC Půlpánov 0:3

28e minuut.
Božović met de inworp. Benrahma rent richting de bal. Chiţul verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţul haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Houba de bal onder controle te krijgen. Záplata bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - CAFC Půlpánov 0:4

32e minuut.
Gomes Silva speelt de bal door. Sabolovič rent richting de bal. Sabolovič speelt de bal door. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - CAFC Půlpánov 0:5

43e minuut.
Benrahma met een sublieme pass. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa geeft een lange en hoge pass. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Záplata bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kluci z plakatu 70%, CAFC Půlpánov 30%.
Kluci z plakatu - CAFC Půlpánov 0:5

51e minuut.
Chiţul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sabolovič de bal onder controle te krijgen. Záplata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - CAFC Půlpánov 0:6

63e minuut.
Rivarola probeert de bal aan de voet te houden. Miošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva geeft een hoge lob. Záplata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul met een sublieme pass. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Elvira passt de bal in één keer door. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietrzykowski rent richting de bal. Sabolovič onderschept slim de pass. Božović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Elvira onderschept slim de pass. Elvira passt de bal zonder na te denken. Rivarola rent richting de bal. Sabolovič is nu in balbezit. Sabolovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluci z plakatu - CAFC Půlpánov 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kluci z plakatu 65%, CAFC Půlpánov 35%.
Kluci z plakatu - CAFC Půlpánov 0:7